FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - FCU CRAIOVA 1-0

VIDEO + FOTO FC Botoșani - FCU Craiova, decis în prelungiri! Noul clasament din Liga 1

FC Botoșani a învins-o pe FCU Craiova, scor 1-0, în etapa #14 din SuperLigă. Demisia lui Marius Croitoru n-a produs șocul dorit în Bănie, în vreme ce gazdele de astăzi au obținut prima victorie după două luni. // foto: Ionuț Tăbultoc +17   FOTO
FC Botoșani a învins-o pe FCU Craiova, scor 1-0, în etapa #14 din SuperLigă. Demisia lui Marius Croitoru n-a produs șocul dorit în Bănie, în vreme ce gazdele de astăzi au obținut prima victorie după două luni. // foto: Ionuț Tăbultoc

Articol de - Publicat sambata, 15 octombrie 2022 17:28 / Actualizat sambata, 15 octombrie 2022 17:31

FC Botoșani a învins-o pe FCU Craiova, scor 1-0, în etapa #14 din SuperLigă. Demisia lui Marius Croitoru n-a produs șocul dorit în Bănie, în vreme ce gazdele de astăzi au obținut prima victorie după două luni.

Toate rezultatele etapei #14 din Liga 1

Prima ocazie le-a aparținut gazdelor. Servit excelent la marginea careului advers, Dragu a lovit mingea prost, iar aceasta a fost reținută fără dificultate de Robert Popa ('4). FCU a răspuns prin Gabriel Enache, al cărui șut din minutul 13 a fost blocat de Eduard Pap, portarul moldovenilor. 

Oltenii au stat cu liniile sus și au avut inițiativa în cea mai mare parte a primei reprize, dar nu au putut crea primejdie la poarta păzită de Pap. Astfel, la cabine s-a intrat la egalitate, 0-0.

Marica i-a transmis să se lase de meserie, Dică i-a răspuns astăzi: „Nu-mi rup carnetul așa de repede”
FCSB
Marica i-a transmis să se lase de meserie, Dică i-a răspuns astăzi: „Nu-mi rup carnetul așa de repede”

3 rezerve au decis meciul FC Botoșani - FCU Craiova 1-0

Partida a fost echilibrată și în actul secund, cu un plus de partea moldovenilor, care au căutat golul prin Țigănașu ('66) și Mihai Roman II ('69). Popa, sigur, s-a opus.

FC Botoșani ar fi putut primi un penalty în minutul 80, când Duarte a intervenit târziu și l-a lovit în picior pe Dragu. Pentru că jucătorul lui Teja n-a căzut imediat, „centralul” Cătălin Popa și colegii lui din cabina VAR n-au considerat că se impunea dictarea unui penalty. 

Până la urmă, Botoșani avea să dea lovitura în prelungiri. Pasa lui Mussis a fost bâlbâită de fundașii oltenilor, Shahaf a deviat pentru Camara, iar atacantul din Guinea a marcat pentru 3 puncte. Cei 3 jucători au fost introduși pe parcursul partidei de Teja!

+13 FOTO

Clasamentul actualizat din SuperLiga

FINAL » FC Botoșani - FCU Craiova 1-0

Echipele de start la FC Botoșani - FCU Craiova: 

FC Botoșani (4-3-3): Pap - Patache, Dican, Boli, Țigănașu (cpt.) - Zabou, Ivanov, Sylla - Barbosa, M. Roman II, Dragu
Rezerve: Ureche - Sno, Șeroni, Perianu, Shahaf, Mussis, Petkovski, Camara, M. Roman I
Absenți: Mailat (suspendat)
Antrenor: Mihai Teja

FCU Craiova (4-2-3-1): Popa - Negru, Duarte, Papadopoulos, Huyghebaert - Asamoah, Achim - Enache, Bauza (cpt.), Van Durmen - Ganea
Rezerve: Mogoșanu - Paramatti, Albu, Zanfir, Marquet, Chițu, Bahassa, Sidibe, Jibril
Absenți: Blănuță (suspendat), G. Iancu (incert)
Antrenor: Paul Răducan

  • Gabriel Enache a fost folosit astăzi în dreapta liniei de 3 din spatele vârfului, o mutare care pare dictată din lojă. Până acum în acest sezon, Enache a fost utilizat de fiecare dată ca fundaș dreapta.

Stadion: Municipal
Arbitru: Popa Cătălin (Piteşti - Argeş), A1: Neacşu George Florin (Argeş), A2: Badea Marius (Râmnicu Vâlcea), Arbitru VAR: Costreie Sorin (Buftea - Ilfov), Arbitru AVAR: Vornicu Adrian (Iaşi)

Citește și alte știri din Liga 1:

Mutu, luat la rost pentru schimbarea făcută aseară: „Mai ai un astfel de jucător? Vreau să joace mai mult!”

Execuția fabuloasă care amintește de Rapidul UEFAntastic » Emmers, noul Buga al Giuleștiului!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (34)
geambash
geambash  •  19 Octombrie 2022, 19:41
Postat de TIborSzoltan pe 15 Octombrie 2022, 19:58

La cate greseli gramaticale ai intr-o singura fraza….sigur ai fost pe la pelendava la facultate…

Crezi ca daca ai facut liceul esti tare la tine-n sat si la gramatica... Mi se pare normal ... Referitor la gramatica, am vazut ce aritmetica ai, lol... nu te-as angaja nici secretara, amaratule... nu-mi spune ca ai facut si o facultate, la privat desigur, ca deja ma emotionezi ... exact precum CSU ... mirosi de foarte departe a IMPOSTURA

TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  17 Octombrie 2022, 01:52

Cand esti pe loc de retrogradare, nu ai identitate, esti infiintata in 2017, nu ai jucatori si nici tradiție… nu poti fi decat fcu… niciodata Stiinta, niciodata Universitatea Craiova

TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  16 Octombrie 2022, 20:05

Cand nu ainpalmares, nu ai tradiție, esti infiintata in 2017, nu ai suporteri si ai 1 punct deasupra retrogradării…. Si tot sustii ca esti Stiinta…. Asta inseamna sa ***… sa nu stii cine esti… sa nu ai denaturate, dar sa vrei una celebra… ei bine, atunci te numesti doar Feceu! Zisa si beu!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează
Close