FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Marica i-a transmis să se lase de meserie, Dică i-a răspuns astăzi: „Nu-mi rup carnetul așa de repede”

Ciprian Marica // sursă foto: Facebook @ Ciprian Marica
Ciprian Marica // sursă foto: Facebook @ Ciprian Marica

Articol de - Publicat sambata, 15 octombrie 2022 14:54 / Actualizat sambata, 15 octombrie 2022 16:30

Nicolae Dică (42 de ani) i-a răspuns lui Ciprian Marica (37), cel care îi transmisese „principalului” de la FCSB „să-și rupă carnetul de antrenor” după umilințele consecutive din grupele Conference League, 0-5 atât la tur, cât și la retur cu Silkeborg.

Marica a opinat că Dică n-a învățat nimic din meciul tur cu Silkeborg, din Danemarca, motiv pentru care ar trebui „să-și rupă carnetul de antrenor”.

„A fost un meci penibil cu Silkeborg, asta deși se anunța o revanșă după ceea ce s-a întâmplat în tur. Antrenorul Nicolae Dică și staff-ul lui ar trebui să ofere cu adevărat explicații după un nou eșec de proporții”, a mai spus fostul atacant, în prezent acționar la Farul Constanța.

Dică merge la Silkeborg să ia lecții, după ce a încasat 10 goluri de la danezi » L-a „înțepat” pe Edi Iordănescu: „Nu-mi place treaba asta”
FCSB
Dică merge la Silkeborg să ia lecții, după ce a încasat 10 goluri de la danezi » L-a „înțepat” pe Edi Iordănescu: „Nu-mi place treaba asta”

VIDEO. Nicolae Dică îi răspunde lui Ciprian Marica: „Nu-mi rup carnetul așa repede, am făcut lucruri bune”

Întrebat la conferința de presă de astăzi, premergătoare meciului cu UTA, despre afirmațiile lui Ciprian Marica, Dică a spus:

„N-am văzut declarația lui Marica, dar este foarte ușor să vorbești din afară. Când nu joci și nu antrenezi, ești cel mai bun. Nu sunt singurul antrenor care pierde două jocuri așa și primește 5 goluri într-un meci.

Alții ce să mai facă? Antrenori mari au pierdut 2-8, 1-7, 1-5. Să-și rupă carnetele de antrenor? Eu nu-l rup așa repede, pentru că am făcut niște lucruri bune în cei 8 ani în care am fost în această meserie. Dacă asta este părerea lui, este treaba lui”.

Meseria de antrenor este în general grea, nu doar la FCSB. Ca stres, este a doua meserie din lume.

Putem judeca un antrenor după unul sau două jocuri? Când ne-am calificat în grupe, eram un antrenor bunicel. După ce am pierdut două meciuri în Europa, nu mai sunt bun. O să câștigăm două meciuri în campionat, devin iar bunicel. 

Nu putem evalua un jucător sau antrenor după două sau trei meciuri! Silkeborg are același antrenor de 4 ani, este clar că are omogenitate echipa. Ceea ce fac ei pe faza ofensivă, acele sincronizări și mișcări, nu se învață în câteva luni.

- Nicolae Dică, antrenor FCSB

Mai multe știri despre FCSB: 

Au recuperat 3 oameni » N-au evoluat cu Silkeborg, dar sunt gata pentru FCSB - UTA

Dică îl contrează tăios pe Florin Tănase, după ce atacantul i s-a confesat lui Becali: „Să reușească să dea goluri, apoi să vorbească!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
realsteaua
realsteaua  •  16 Octombrie 2022, 15:06
Postat de mihai041 pe 15 Octombrie 2022, 18:53

Prostea, Marica nu e antrenor. Nu l-a atras meseria. În schimbă Dică se pretinde antrenor, ***.

"Deșteptule", am zis eu că Marica e antrenor ? E un băgător de seamă ca și tine dealtfel. Stai în banca ta și pune-ți un comentariu la articol, dacă ai ce să spui și nu te mai băga în seamă cu mine.

supidor
supidor  •  16 Octombrie 2022, 09:53

Măi nick, ce lucruri BUNE ai făcut tu în 8 ani de când cică, ești antrenor??? Ai dat din cap aprobator la tot ce spuneau jiji, Rădoi și alții. Tu nu ești ANTRENOR! Asta e clar. Poți să mergi și la Anceloti, că tot nu știi să pui în practică ce vezi. Și să nu mai spun de demnitatea ta de antrenor, de OM! Da, la asemenea înfrângeri ale unei echipe, FCSB, în fața unei echipe despre care abia au auzit cei din Danemarca, asta ar trebui să faci: DEMISIA ȘI SĂ ÎȚI RUPI CARNETUL DE ANTRENOR! Du-te și vinde înghețată, de asta ești bun! Auxi, dică, nick, antren0r...???

mehigh_ms
mehigh_ms  •  16 Octombrie 2022, 06:26
Postat de cantonio_69 pe 15 Octombrie 2022, 20:07

are dreptate dica la sapa poate e bun

vrei sa vina in locul tau?

Vezi toate comentariile (23)
Comentează