FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Dică merge la Silkeborg să ia lecții, după ce a încasat 10 goluri de la danezi » L-a „înțepat” pe Edi Iordănescu: „Nu-mi place treaba asta”

Nicolae Dică, antrenorul de la FCSB // foto: Imago Images
Nicolae Dică, antrenorul de la FCSB // foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 15 octombrie 2022 14:00 / Actualizat sambata, 15 octombrie 2022 14:48

Nicolae Dică (42 de ani), antrenorul lui FCSB, a dezvăluit că ia în calcul să meargă într-o vizită de lucru la Silkeborg, echipa antrenată de danezul Kent Nielsen (60), care i-a umilit pe roș-albaștri în Conference League, 5-0 atât în tur, cât și în retur.

Nicolae Dică a rămas impresionat de jocul celor de la Silkeborg, echipa de pe locul 4 din Danemarca, care a spulberat-o pe FCSB în grupele Conference League.

Jocul danezilor și discuția purtată cu antrenorul echipei, Kent Nielsen, l-au făcut pe Dică să ia în calcul o vizită de lucru la Silkeborg.

Scene incredibile la proba cântarului » Un model a încercat să-l sărute: „Tu să taci! Puteam să-ți fiu mamă vitregă”
INEDIT
Scene incredibile la proba cântarului » Un model a încercat să-l sărute: „Tu să taci! Puteam să-ți fiu mamă vitregă”

Nicolae Dică îl „înțeapă” pe Edi Iordănescu: „Eu nu apar în presă că am mers la X sau Y, pentru că nu-mi place treaba asta”

„Chiar vorbeam cu cei din staff-ul meu că în momentul în care voi avea liber, îmi doresc să merg în Danemarca, la Silkeborg, dacă va mai fi același antrenor acolo. Am mai mers la alții, am mai văzut antrenamente, dar eu nu apar în presă că am mers la X sau Y, pentru că nu-mi place treaba asta.

Mi-a plăcut foarte mult ce am văzut la această echipă, la fel discuția pe care am avut-o cu dânsul. Mi-ar plăcea ca la un moment dat să pot să văd anumite lucruri”, a afirmat Dică la conferința de presă de astăzi, în cadrul căreia a vorbit și despre strategia de la FCSB:

„Strategia clubului nostru este să aducă jucători tineri, pe care să-i crească și să-i vândă. Antrenorul lui Silkeborg îmi spunea că am o echipă tânără, că acești jucători vor ajunge la un nivel bun în 2-3 ani, că trebuie mers în continuare cu ei. Asta este strategia clubului, nu o pot schimba eu”.

Pare că Dică a strecurat în declarațiile sale o înțepătură la adresa selecționerului Edi Iordănescu, cel care a asistat la începutul lunii septembrie la ședințele de pregătire ținute de Carlo Ancelotti la Real Madrid. Selecționerul naționalei României s-a fotografiat alături de legendarul antrenor italian și a vorbit despre vizita de lucru. 

În meciul tur, cei de la Silkeborg au avut 5 șuturi pe poartă și au dat 5 goluri. La retur, 5 goluri din 7 șuturi pe poartă. E o echipă de valoare, cu jucători de mare calitate, care n-au nevoie de 10 ocazii ca să înscrie.

Mă interesez și eu de ciclurile săptămânale de la alte echipe. Aruncăm prea ușor cu noroi în antrenorii români. Chiar așa, nu există niciun antrenor român bun, care să facă performanță? Toți sunt slabi?

-  Nicolae Dică, antrenor FCSB

Dică merge la Silkeborg să ia lecții, după ce a încasat 10 goluri de la danezi » L-a „înțepat” pe Edi Iordănescu: „Nu-mi place treaba asta”
Kent Nielsen / foto Imago Images

Ce își reproșează Dică după 0-10 la general cu Silkeborg

În cadrul aceleiași conferințe, Dică a numit două lucruri pe care și le reproșează după rezultatele de coșmar din meciurile cu Silkeborg:

„Îmi repoșez că am ieșit în conferință și am spus că este important campionatul. Poate s-a înțeles greșit mesajul, că nu mai contează Europa pentru noi după ce am reușit calificarea în grupe.

Dar și așa, am încercat înainte de fiecare joc să-i fac să înțeleagă că este foarte important să jucăm bine în Europa. Iar cu West Ham și cu Anderlecht am făcut-o bine, nu foarte bine.

Apoi, stăteam și mă gândeam după joc dacă nu trebuia în al doilea meci, de la București, să fim ponderați, să nu mai facem acel presing sus. Am gândit că jucăm acasă, că noi și suporterii vrem revanșa și nu putem să jucăm așa”.

Demisia mi-o voi da când voi crede că trebuie. Nu mă iau după altcineva. Când patronul nu va mai avea răbdare, vom avea o discuție și vom vedea la ce concluzie ajungem.

Gigi Becali nu se va retrage din fotbal, nu știți cum este patronul nostru? Vom câștiga mâine, vom câștiga și alt meci în campionat, iar discursul lui se va schimba. Am obținut calificarea în grupe, eu încerc să merg pe lucrurile pozitive.

- Nicolae Dică 

Mai multe despre FCSB: 

Dică îl contrează tăios pe Florin Tănase, după ce atacantul i s-a confesat lui Becali: „Să reușească să dea goluri, apoi să vorbească!”

Verdict contra lui Gigi din vestiarul FCSB: „Garita nu poate face față la noi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (28)
parpalache
parpalache  •  16 Octombrie 2022, 10:59

Ce sa caute secundul Dica acolo?!Daca nu se duce MM-principalul-degeaba!

mehigh_ms
mehigh_ms  •  16 Octombrie 2022, 06:35
Postat de suporterucv pe 15 Octombrie 2022, 18:31

Sincer, e aproape imposibil sa te faci mai rau de ras in Europa decat Fcsb !!

reuseste craiova...

mr90
mr90  •  15 Octombrie 2022, 21:27

"înțepătură la adresa selecționerului" ? Unde ?

Vezi toate comentariile (28)
Comentează