FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOȘANI - SEPSI 1-2

FOTO Andrei Chivulete a făcut praf Botoșani - Sepsi! Ion Crăciunescu: „Trebuia să mai dea și un roșu greșit”

FC Botoșani a cerut o lovitură de pedeapsă în minutul 75 al înfruntării cu Sepsi, la scorul de 2-0 pentru covăsneni. Partida s-a încheiat 1-2. +31   FOTO
FC Botoșani a cerut o lovitură de pedeapsă în minutul 75 al înfruntării cu Sepsi, la scorul de 2-0 pentru covăsneni. Partida s-a încheiat 1-2.

Articol de GSP - Publicat luni, 15 martie 2021 19:10 / Actualizat luni, 15 martie 2021 20:01

FC Botoșani s-a considerat nedreptățită de arbitrajul lui Andrei Chivulete, din eșecul cu Sepsi, scor 1-2.

„Centralul” Andrei Chivulete a avut o repriză secundă plină de evenimente. A arătat nu mai puțin de 9 cartonașe galbene, inclusiv ambilor antrenori, lui Marius Croitoru și Leo Grozavu. Tehnicianul moldovenilor a avut motive justificate de protest. 

FC Botoșani, nedreptățită cu Sepsi

În minutul 40, Andrei Chivulete a dictat penalty pentru oaspeți, la un presupus fault comis de Rodriguez asupra lui Safranko. 

Ion Crăciunescu a dat verdictul, în direct la „Fotbal Club”, pe Digi Sport: „Jucătorul în alb în faultează pe jucătorul în roșu, apoi cade în careu. A fost fault în atac! Trebuia să mai dea și un roșu greșit, în rest a dat de toate. Rodriguez protejează mingea, el are prim-planul”.

FOTO Andrei Chivulete a făcut praf Botoșani - Sepsi! Ion Crăciunescu: „Trebuia să mai dea și un roșu greșit”


În minutul 54, Vașvari întârzie lovirea mingii și îl calcă pe Mihai Roman I, în interiorul careului de 16 metri. Constantin Zotta, expertul Telekom Sport în arbitraj, a fost categoric: Chivulete ar fi trebuit să dicteze penalty.

Gafă și la golul lui FC Botoșani 

Gafă și la golul lui FC Botoșani Camara a marcat golul de onoare al gazdelor, în al treilea minut al prelungilor. Patache, omul care a oferit pasa decisivă, a plecat dintr-o poziție în afara jocului.

FOTO Andrei Chivulete a făcut praf Botoșani - Sepsi! Ion Crăciunescu: „Trebuia să mai dea și un roșu greșit”

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

VAR în România: s-a ajuns la un acord! Când vor fi primele meciuri cu videoarbitraj

EXCLUSIV Se naște o nouă forță în Liga 1?! Academie pe modelul Hagi și un stadion ultramodern: „Vrem să jucăm în cupele europene!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
1578362032478810
Tihamér Takó  •  16 Martie 2021, 10:59

Conform analistilor de arbitraj,scorul final ar fi trebuit sa fie 1-1.Si ce castiga cu acest egal Botosani?? Nimic ! Golul botosenenilor era marcat din ofsaid clar iar 11 m din care a marcat Sepsi,era penalty sigur.Explicatia lui Caciunescu nu sta in picioare.Se pare,ca nu mai vede sau nu vrea sa vada,ca in prima faza nu a fost fault iar in faza a doua atacantul covasnean a fost faultat clar .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close