FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

VIDEO + FOTO Rebranding complet la clubul din Liga 1 » Patronul a pus calul pe emblemă, și-a lansat berea proprie și a anunțat plecarea căpitanului: „Să te întorci ca antrenor!”

FC Botoșani și-a prezentat echipamentul și echipa pentru noul sezon în cadrul unui eveniment special, o desfășurare de forțe fără precedent la formația finanțată de Valeriu Iftime. +16   FOTO
FC Botoșani și-a prezentat echipamentul și echipa pentru noul sezon în cadrul unui eveniment special, o desfășurare de forțe fără precedent la formația finanțată de Valeriu Iftime.

Articol de - Publicat duminica, 10 iulie 2022 20:22 / Actualizat duminica, 10 iulie 2022 21:14

FC Botoșani și-a prezentat echipamentul pentru noul sezon în cadrul unui eveniment special, întins pe durata a peste două ore și jumătate, desfășurat în centrul orașului, în fața a sute de oameni. Clubul are acum emblemă nouă și propria bere. 

Valeriu Iftime vrea să schimbe radical fața lui FC Botoșani. Într-un eveniment organizat astăzi în centrul orașului, pe esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor, clubul moldovean și-a prezentat noua identitate și a avut multe alte surprize pentru suporteri.

FC Botoșani, prezentare în stil mare

Evenimentul a început cu prezentarea noii sigle. În ea apare un cal, reprezentând vitejia, și un fulger, semnificație a vitezei cu care clubul s-a dezvoltat. Autocarul clubului a fost deja actualizat.

+12 FOTO

În continuare, Valeriu Iftime a trecut la surprize. În colaborare cu o firmă locală a lansat berea FCBT, a prezentat noile standuri de mâncare personalizate de la stadion și primul NFT din fotbalul românesc. (n.r. un jeton în lumea cryptomonedelor, bazat pe artă digitală). 

Pe scena improvizată, în fața câtorva sute de fani, a urmat prezentarea lotului. În timpul discursurilor, Valeriu Iftime a dezvăluit și o plecare importantă, cea a căpitanului Enriko Papa (29 de ani): „Îi facem o promisiune. Îl așteptăm înapoi peste 6 ani, când va pleca Mihai Teja din funcția de antrenor”. 

Am venit în urmă cu 6 ani. Toată lumea m-a ajutat enorm, a fost ceva foarte frumos pentru mine. Voi, fanii, m-ați ajutat. Eu am încredere că totul va merge bine în continuare. Domnul Valeriu Iftime mă lasă să plec la mai bine, îi mulțumesc
- Enriko Papa

Cum arată noile echipamente ale lui FC Botoșani

+12 FOTO

Un ecran 3D inedit va fi montat la arena din Botoșani. Prin intermediul unor holograme, suporterii vor putea dialoga cu fotbaliștii după meciuri. Astăzi, noua tehnologie a fost prezentă în centru orașului. Pe ea au rulat imagini cu jucătorii.

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Răducioiu, revoltat după Supercupa României: „E centrul universului?! Mi se pare exagerat ce a făcut”

VIDEO+FOTO Lora a prezentat noul echipament al Universității Craiova » Fanii sunt furioși: „Suntem KO la transferuri”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (35)
reflector
reflector  •  11 Iulie 2022, 23:35

Succes Iftimie , spor la munca FC Botosani ! Daca reuseste si cu aceasta formula Iftimie va ramane in istoria fotbalului nostru , pentru ca a reusit un fotbal frumos si sa joace in cupele europene cu aceasta echipa dintr-un oras mic .

dobrin
dobrin  •  11 Iulie 2022, 16:49
Postat de tristan pe 10 Iulie 2022, 21:16

imi place emblema..Jiji ia exemplu ,poate schimbi si tu gluma aia proasta de sigla

Ia nu te mai lua de stema FCSB... pai aia galbena din mijloc e steaua bizantina cu 8 colturi. Iar cercul e aura lui Iisus Hristos, cum vezi pe icoane. Si in loc de INRI (Iisus Nazarineanul Regele Iudeilor) cu litere mari e scris fcsb cu litere mici.

redterrier
redterrier  •  11 Iulie 2022, 13:51

Foarte frumos logo-ul ????

Vezi toate comentariile (35)
Comentează