FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

Primă specială la FC Botoșani după victoria din Bănie » Jucătorii, răsplătiți de conducere

Universitatea Craiova - FC Botoșani 2-3 // foto: Facebook @ Fotbal Club Botoșani
Universitatea Craiova - FC Botoșani 2-3 // foto: Facebook @ Fotbal Club Botoșani

Articol de GSP - Publicat luni, 10 mai 2021 15:42 / Actualizat luni, 10 mai 2021 15:52

FC Botoșani s-a impus în deplasarea de la Universitatea Craiova, scor 3-2, la capătul unui meci în care nervii au fost întinși la maximum.

Elevii lui Marius Croitoru au fost extrem de motivați, au jucat dur și incisiv, iar la finalul meciului au plecat de pe „Ion Oblemenco” cu toate cele 3 puncte puse în joc. Moldovenii păstrează șanse de a prinde locul 4, având două puncte sub Sepsi cu 3 etape înainte de final.

Primă la FC Botoșani 

După meci, jucătorii de la Botoșani au primit un cadou nesperat. Potrivit ziare.com, fiecare fotbalist a primit câte 3.000 de RON, mulțumită rezultatului mare din Bănie. Iar fotbaliștii de la Botoșani ar urma să fie răsplătiți cu sume chiar mai mari, în eventualitatea clasării pe un loc care asigură calificarea în Cupele Europene.

Mahmoud Al Mawas, Andrei Chindriș și Enriko Papa au „îngropat-o” pe Craiova ieri, aducând a treia înfrângere consecutivă a oltenilor. De cealaltă parte, au înscris Dan Nistor din penalty și Andrei Ivan.

FC Botoșani ar putea pierde doi fotbaliști

Valeriu Iftime, finanțatorul echipei din Botoșani, a declarat astăzi că a primit oferte pentru doi dintre fotbaliștii de bază ai echipei. Este vorba despre atacantul Mahmoud Al Mawas și fundașul central Andrei Chindriș. Ambii jucători sunt doriți în străinătate.

„Pe Chindriș am două oferte, ambele din străinătate. Una de foarte foarte departe, alta de mai aproape. Nu e o ofertă din Belgia, ci dintr-o țară de pe lângă. Cea de foarte foarte departe e destul de bună, dar cred că va accepta doar dacă e un salariu foarte bun. El încă se gândește la națională. Sper să găsească unde să plece, clubul va fi de acord.

Al Mawas vrea și el să plece! Nu știe dacă România e atât de plăcută vieții lui. Eu nu țin niciun jucător care vrea să plece”, a spus Iftime la Pro X.

Mahmoud Al Mawas a înscris 4 goluri în cele 22 de meciuri jucate la Botoșani în acest sezon, în timp ce Chindriș are 34 de meciuri în campionat și 3 goluri. Cota cumulată a celor doi, pe Transfermarkt, este de 1,6 milioane de euro.

VIDEO. Marius Croitoru, despre relația cu Valeriu Iftime: „Am avut o discuție cu el... Totul până la familie!”

Mai multe știri din Liga 1:

Croitoru, deranjat de acuzele aduse lui FC Botoșani: „Cum să zic asta?! Jucătorii te scuipă în față și ajungi la pușcărie!” » Ce spune despre conflictul cu Silvian Cristescu

Anunță ambiții de play-off pentru sezonul următor: „Am vorbit cu primarul, facem transferuri”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (60)
dansy
dansy  •  11 Mai 2021, 16:19
Postat de chronic pe 10 Mai 2021, 18:04

Respect Botosani! Respect Croitoru! Oameni adevarti care si-au facut treaba cu Craiova si cu FCSB!

Da oameni ADEVARATI in patru picioare!

dansy
dansy  •  11 Mai 2021, 16:16

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

observator_ipohondru
observator_ipohondru  •  11 Mai 2021, 10:55

Prima de jucator e mica pentru ca nu ei au castigat meciul, ci arbitrul. La el s-au dus banii cei multi, pentru ca daca era corect, batea Craiova cu 3-2. Si cred ca mai sunt jucatori care au luat prima. Ma uit in urma si constat ca in ultimele trei meciuri ale Craiovei, toate pierdute, de fiecare data au gresit M Constantin si Pigliaceli

Vezi toate comentariile (60)
Comentează