FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - SEPSI 1-0

Unii cu primele, alții cu regretele după Botoșani - Sepsi: „Jucătorii au fost răsplătiți mereu” / „Ne-am luat gândul de la play-off”

FC Botoșani a învins-o pe Sepsi Sf. Gheorghe, scor 1-0, și a făcut încă un pas important spre play-off-ul Ligii 1. +21   FOTO
FC Botoșani a învins-o pe Sepsi Sf. Gheorghe, scor 1-0, și a făcut încă un pas important spre play-off-ul Ligii 1.

Articol de GSP - Publicat luni, 24 ianuarie 2022 20:50 / Actualizat luni, 24 ianuarie 2022 20:57

FC Botoșani a învins-o pe Sepsi Sf. Gheorghe, scor 1-0, și a făcut încă un pas important spre play-off-ul Ligii 1.

Mihai Ciobanu, antrenorul secund al celor de la FC Botoșani, așteaptă primele promise de finanțatorul Valeriu Iftime. 

Valeriu Iftime, interviu fără ascunzișuri: „Impresarii sunt cărăuși de carne!” + Ce răspuns a dat la întrebarea: „Mai faceți afaceri cu Gigi Becali?”
INTERVIU
Valeriu Iftime, interviu fără ascunzișuri: „Impresarii sunt cărăuși de carne!” + Ce răspuns a dat la întrebarea: „Mai faceți afaceri cu Gigi Becali?”

„Felicitări tuturor celor care au fost la stadion, adversarilor, iar pentru echipa noastră, jos pălăria pentru efort și victorie. Ne bucurăm pentru portarul Mario Contra, a făcut exact ce ne doream de la el. Întotdeauna, la Botoșani, jucătorii au fost răsplătiți atunci când sunt rezultate”, a spus Mihai Ciobanu, „secundul” lui Marius Croitoru, la Telekom Sport.

Suntem bucuroși că am câștigat, pentru că ne-am dorit aceste puncte. Am muncit și suntem fericiți că am ieșit învingători. Mă bucur că m-am întors pe prima scenă, sunt bine fizic, am aici un antrenor bun, îi dedicăm și victoria pentru că nu a putut să fie în această seară lângă noi.

Treaba mea este să marchez, asta e treaba atacantului, dar vreau sa ajut echipa și altfel, să câștig dueluri, să dau pase de gol

- Mihai Roman II, atacant FC Botoșani

Sepsi și-a luat gândul de la play-off

Robert Ilyeș, unul dintre secunzii lui Cristiano Bergodi la Sepsi, admite că play-off-ul este un obiectiv imposibil în acest moment. 

„Din păcate, azi am pierdut orice șansă de a ne califica în play-off. Am făcut un meci bun, dar fotbalul se joacă pe goluri. Putem spune adio play-off-ului. În ultimii 20-30 de metri nu am reușit să fructificăm. 

Dacă reușeam să egalăm la ocazia lui Golofca, poate reușeam și să câștigăm. Trebuie să jucăm în orice condiții. Nu avem ce să le reproșăm băieților, din păcate, șansa nu a fost de partea noastră în această seară”, a transmis Ilyeș.

Păcat de rezultat, am făcut un joc bun... Ei n-au existat pe teren azi. Fiind şi primul meci, puterea de concentrare nu a fost la maxim şi asta s-a văzut pe tabela. Nu este plăcut să joci pe aceste temperaturi, dar nu ai ce să faci. Este un teren îngheţat, este greu, dar eu cred că jocul nostru a fost unul foarte consistent. Plecăm cu amărăciunea asta.

Ne-au scăzut şansele la play-off, o să fiu sincer. Următorul meci va fi cu Craiova şi este acasă la noi, aşteptăm şi suporterii. A contat că nu am avut antrenorul lângă noi astăzi

- Răzvan Tincu, fundaș Sepsi

FC Botoșani, pas mare spre play-off

FC Botoșani acumulează 37 de puncte și se apropie de podium. Moldovenii au un avans de 5 lungimi față de Rapid, prima formație din afara locurilor de play-off. Sepsi rămâne pe 10, cu 26 de puncte.

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

EXCLUSIV Mandic vine mâine la București! Se pun la punct ultimele detalii ale contractului cu Dinamo

FCSB are un AS în mânecă! » Fără el, lupta la titlu era încheiată

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează