FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - SEPSI 1-2

Marius Croitoru a răbufnit după Botoșani - Sepsi! 2 fotbaliști în vizor: „Crede că echipa trăiește datorită lui. Unul e deștept și altul fraier?”

Marius Croitoru (40 de ani) „a tunat” la finalul eșecului suferit de FC Botoșani cu Sepsi, scor 1-2. +31   FOTO
Marius Croitoru (40 de ani) „a tunat” la finalul eșecului suferit de FC Botoșani cu Sepsi, scor 1-2.

Articol de GSP - Publicat luni, 15 martie 2021 19:31 / Actualizat luni, 15 martie 2021 20:27

Marius Croitoru (40 de ani) „a tunat” la finalul eșecului suferit de FC Botoșani cu Sepsi, scor 1-2.

„A doua repriză a fost mai bună decât prima. În ultimul timp, plătim un preţ prea mare pentru inconstanța aceasta, între reprize. Suntem obligaţi să mergem mai departe. Vedem. Dacă faultul a fost în careu, sunt obişnuit cu deciziile împotriva mea. E egal cu zero. O să suferim până la ultimul meci. Din păcate, în ultimele trei meciuri sunt înfrângeri, iar la UTA a fost o greşeală mare de arbitraj”, a declarat Marius Croitoru, la TV Telekom Sport. 

Marius Croitoru, supărat pe Keyta

Marius Croitoru l-a atacat încă o dată pe golgeterul Hamidou Keyta: „Nu mă interesează nici că Al Mawas a plecat supărat. Play-off-ul și echipa sunt mai importante decât un jucător care pleacă liber în vară și îi e frică să nu se lovească, să nu se accidenteze. Și noi i-am întins o mână de ajutor în momentul în care a venit, ar trebui să aibă alt comportament. 

Keyta crede că tot ce s-a întâmplat cu el e meritul lui. El crede că Botoşani trăieşte de pe urma evoluţiilor lui. Nu se poate ca unul să fie deştept şi altul fraier. El e jucător la Botoşani, iar dacă s-au refuzat oferte pentru el, trebuie să înţeleagă. Cât rămâi la club, iei o sumă mare, mică, nu contează, trebuie să dai totul pe teren”.

FOTO. Cele mai tari imagini din FC Botoșani - Sepsi

FOTO: Ionuț Tabultoc
FOTO: Ionuț Tabultoc
FOTO: Ionuț Tabultoc
FOTO: Ionuț Tabultoc
FOTO: Ionuț Tabultoc
+27 FOTO

Citește și alte știri despre FC Botoșani - Sepsi:

FOTO FC Botoșani n-a primit un penalty în meciul cu Sepsi! Ce a decis Andrei Chivulete

VAR în România: s-a ajuns la un acord! Când vor fi primele meciuri cu videoarbitraj

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
892366017496288
Mihai Dinu  •  16 Martie 2021, 07:19

E adevarat ce spune Croitoru, dar la fel de adevarat este si faptul ca nu a avut suficientă suplețe adaptativa, pentru un compromis eficient in relația cu fotbaliștii lipsiti de motivatie si cu "fumuri" de vedeta. Doar cu reproșuri nu se construiește, ci mai degrabă se dărâma.

magic4ever
magic4ever  •  15 Martie 2021, 22:29

Keyta chiar a foat nr 1 la Botosani,fara golurile lui erau pe locul 10-11

Vezi toate comentariile (2)
Comentează