FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

Valeriu Iftime îl vrea pe antrenorul de pe lista lui Gigi Becali: „E o soluție” + „Croitoru era cea mai bună variantă”

Valeriu Iftime
Valeriu Iftime

Articol de GSP - Publicat joi, 10 noiembrie 2022 14:13 / Actualizat joi, 10 noiembrie 2022 14:46

Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoșani, a anunțat că Andrei Prepeliță este pe lista sa, după despărțirea de Mihai Teja.

După ce Dică a plecat de la FCSB, Gigi Becali l-a numit pe Andrei Prepliță pe lista de potențiali înlocuitori. Fostul internațional este liber de contract, după ce a fost demis de FC Argeș. În locul său, pe banca piteștenilor a fost numit Marius Croitoru.

Jandarmeria, comunicat oficial după protestul fanilor de la CSA Steaua și Rapid » Explicațiile autorităților + Meciurile considerate cu grad ridicat de risc
JANDARMERIE
Jandarmeria, comunicat oficial după protestul fanilor de la CSA Steaua și Rapid » Explicațiile autorităților + Meciurile considerate cu grad ridicat de risc

Valeriu Iftime se gândește să îl angajeze pe Andrei Prepeliță

„Andrei Prepeliță poate fi o soluție, dar nu am vorbit cu el. În perioada asta, au fost doar tatonări.

Croitoru era cea mai bună soluție pentru mine. Și eu regret, și el regretă că a mers acolo (n.r. - la FCU Craiova). Pilda fiului rătăcitor (n.r. - fiului risipitor) funcționează în cazul nostru. Mi-a spus că s-a grăbit când a plecat de aici.

El a avut cele mai bune rezultate cu noi și noi cu el. Dar nu regret că nu l-am schimbat pe Mihai Teja mai repede. Are foarte multe calități, dar la noi s-au înecat corăbiile”, a declarat Valeriu Iftime, la Digi Sport.

Îmi pare rău de Croitoru, că s-a dus (n.r. a semnat cu FC Argeș). Îmi plăcea de el. Mai sunt Prepeliță, Poenaru. Vom vedea, nu vreau să spun. E posibil Poenaru, posibil Prepeliță, vedem cu cine ne înțelegem.

- Gigi Becali, patron FCSB

Citește și alte știri din SuperLiga:

Farul iese la atac! Reacție după materialul GSP: „Niște binevoitori din România au indus UEFA în eroare”

Liderii, interziși în Europa și în Liga 1 » De ce nu poate Farul să participe în cupele europene + Reacția clubului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
steaua.libera
steaua.libera  •  10 Noiembrie 2022, 20:16
Postat de ionescugeorge77 pe 10 Noiembrie 2022, 15:11

...cine sa vina langa Iftimie ?...omul e nepriceput ...

Așa nepriceput cum e, lasă antrenorii să lucreze, dă credit profesioniștilor, iar el nu se ocupă decât de management. Plus că a făcut bani fără afaceri cu statul sau retrocedări. Firma creată de el a inventat un patent, ceea ce nu e puțin lucru. Tipul e inginer, iar apoi a performat în domeniul pe care l-a studiat. Fata de războinicul luminii, tipul ăsta e o variantă 3.0

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  10 Noiembrie 2022, 15:11

...cine sa vina langa Iftimie ?...omul e nepriceput ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează