FOTBAL  »  Superliga  »  MERCATO

„Bomba” pregătită în Liga 1: „Vine un brazilian excepțional!”

Marius Croitoru, antrenorul de la FC Botoșani, joacă rol și de scouter // foto: Imago
Marius Croitoru, antrenorul de la FC Botoșani, joacă rol și de scouter // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 iulie 2021 13:33 / Actualizat vineri, 16 iulie 2021 15:19

Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoșani, urmează să semneze cu un jucător brazilian pe care-l descrie drept „excepțional”.

FC Botoșani a început noul sezon, dar nu a încheiat campania de transferuri. La Botoșani vor mai ajunge câțiva jucători, toți străini, printre care un brazilian și un columbian. 

Jucătorul brazilian, pe care Iftime nu l-a numit, a fost adus de impresarul Florin Manea și l-a impresionat profund pe patronul echipei moldovene. Acesta a fost cucerit de calitățile fotbalistului și îl laudă totodată pe impresarul care a intermediat mutarea.

Valeriu Iftime: „Aducem un brazilian excepțional”

„Prietenul meu vechi și nesfârșit Manea mai vine cu o bombă, un brazilian, să văd dacă e mai bun decât Ongenda. Eu cred în flerul lui, există câțiva oameni în fotbal de care nu sunt apropiat, nu stăm la șprițuri împreună, dar sunt oameni cărora le îndrăgesc flerul. 

Pentru mine, Manea este un om care uneori poate da o bombă frumoasă, dar poți avea ghinion să iei și lucruri proaste de la el. De data asta am 1-2 jucători aduși de el. Acest brazilian eu cred că este excepțional. Mai e un columbian, nu le știu numele, că nu mă interesează.

Îl știu de la Marius (Croitoru, antrenorul echipei - n.r.) pe brazilian, mi-a trimis niște link-uri și am văzut fotbaliști cu execuție, cu viteză. Nu eu aduc fotbaliștii, Marius știe foarte bine”, a declarat Iftime la Pro X.

Pe Fabbrini în România l-a adus Manea, când nimeni nu știa cine e. Florin l-a adus și pe Ongenda, când alții îl fugăreau. Florin are contacte care pot produce surprize extraordinare, nu cred că el este cel mai inteligent om din lume, dar îl respect pentru fler și că e corect cu mine.

VIDEO. Florin Manea, povești amuzante cu Gabi Tamaș: „Nu a vrut să-l cheme la ziua lui!”

Citește mai multe știri din Liga 1:

L-a cucerit pe Becali la primul său meci oficial pentru FCSB: „Nu mai lipsește niciodată din primul 11”

Anton și Răuță, captivi la Dinamo » Detaliile procesului + când speră că vor deveni liberi

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (7)
talpaiadului
talpaiadului  •  16 Iulie 2021, 20:52
Postat de persanu pe 16 Iulie 2021, 16:39

Vai ce jucatori exceptionali au ajuns la Botosani :))))))))))))))))))))))) Cum reusiti nea Iftime asa transferuri extraordinare ... Si dupa Botosani unde pleaca jucatorii astia exceptionali , la ce echipe ajung ? In ce campionate de top ... nu ma refer la echipele de top din campionatele de top , ci macar la un locul 10 in Italia Spania Germania Franta , ca de Anglia nu se poate pune problema ... nea iftime ... ai ramas ca pe vremea comuniscumului sa pacalesti poporu cu televizoru ... si moldovenii aia tare creduli mai sunt ... bine nu de acu ... de la alegerile alea de primeau o galeata si li se promiteau autostrazi avioane tancuri eheee nea iftime nea iftime ... incerci sa-l copiezi pe Gigi ... dar copia n-are valoare bre

Iftime e exact opusul lui Becali. A preluat un club anonim, fara palmares, aflat intr-un oras mic si subdezvoltat din punct de vedere economic. A adus clubul ala in prima liga si il tine acolo datorita propriei istetimi. An de an aduce jucatori gratis sau aproape gratis si vinde ieftin, dar vinde si din banii aia tine clubul pe linia de plutire. Salariile sunt mici, orasul nu ofera atractii, deci jucatorii care vin se afla intr-o situatie disperata, simplul fapt ca pot face campionatului Romaniei este o realizare si dovedeste ca Iftime are ochi pentru jucatori ca nici un alt patron tara noastra. La polul opus se afla Becali, care a preluat cea mai galonata echipa din istoria Romaniei, cu suporteri mai multi decat toate celelalte echipe la un loc, in capitala tarii si a adus-o la acelasi nivel cu Botosaniul din cauza nepriceperii, incapatanarii si trufiei personale. Becali a aruncat la gunoi istoria, numele, palmaresul si suporterii propriei echipe, pe cand Iftime a pus Botosaniul pe harta fotbalistica a Romaniei.

instigatorul
instigatorul  •  16 Iulie 2021, 19:32

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

moto.46.rossi
moto.46.rossi  •  16 Iulie 2021, 19:08

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close