FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

EXCLUSIV Bănuit că a luat „galben” pentru pariuri, jucătorul din SuperLigă dă clubul în judecată! » Rapid îl avea pe lista de achiziții!

Virgile Pinson, în stânga // foto: Instagram
Virgile Pinson, în stânga // foto: Instagram

Articol de - Publicat joi, 26 octombrie 2023 16:52 / Actualizat joi, 26 octombrie 2023 17:46

Virgile Pinson (27 de ani) e supărat fiindcă a ajuns să fie bănuit de către propriul club că ar fi luat intenționat un cartonaș galben pentru un bilet de pariuri. El era curtat de către Rapid, după câteva luni în care fusese printre puținii jucători remarcabili de la FC Botoșani.

Virgile Pinson a ajuns să fie bănuit pentru că ar fi pariat și a nimerit în felul acesta într-un conflict cu clubul. Francezul e suspectat că ar fi luat intenționat un cartonaș galben în meciul cu Sepsi, pierdut cu 2-5, pentru că o persoană ar fi pariat o mie de lei pe un „galben” luat de către el.

Revenire după 4 ani la națională » Surpriza pregătită de Edi Iordănescu pentru Israel și Elveția
ROMÂNIA
Revenire după 4 ani la națională » Surpriza pregătită de Edi Iordănescu pentru Israel și Elveția

Pinson îi dă în judecată pe cei de la FC Botoșani 

Atacantul de la FC Botoșani, pe care Rapid îl avea pe lista de achiziții pentru mercato-ul din iarnă, intenționează să dea în judecată clubul FC Botoșani ca să clarifice că el nu a trucat în vreun fel jocul pentru pariuri.

Pinson a jucat în 13 meciuri din sezonul acesta și a marcat un gol pentru moldoveni, el a fost unul dintre oamenii cei mai importanți din echipă.

Cu transferul la Rapid în pericol, Pinson vrea să ceară despăgubiri

Pinson era curtat de către Rapid și mai avea și alte oferte, de aceea el și agenții săi consideră că scandalul acesta îi distruge cota jucătorului. Pison intenționează să dea în judecată clubul și să ceară să fie despăgubit pentru acuzațiile acestea.

El a fost acuzat că ar fi luat în mod intenționat un cartonaș galben în meciul cu Sepsi, unul în care o persoană ar fi pariat o mie de lei pentru „galben”. Persoana aceea ar fi vrut să parieze zece mii de lei, însă casa nu a aprobat miza.

„Dacă Pinson a pariat o mie de lei, așa cum e versiunea din media, iar Drole, colegul lui, a trimis o persoană să parieze, înseamnă că ei trei împărțeau profitul de o mie de lei, că așa rezultă, cu cota doi a acestui pariu”, explică apropiați ai lui Virgile.

Atacantul francez pe care FC Botoșani l-a adus gratuit în vară, liber de contract, mai este apropiat de alți jucători din lot care sunt, de asemenea, afectați de scandalul acesta. Moldovenii sunt deja ultimii în clasament și nu e clar dacă ei îi vor mai putea folosi pe Pinson și pe amicii lui din echipă.

Mai multe știri de actualitate: 

Control antidoping înainte de Petrolul - FCSB! Prima reacție: „Să fie întâmplător? Se întâmplă de fiecare dată!”

Ovidiu Burcă, discuție cu șefii lui Dinamo: „Îmi asum responsabilitatea! Acum, echipa va avea altă față”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  27 Octombrie 2023, 08:53
Postat de laurkro pe 26 Octombrie 2023, 18:04

El a vrut inițial să parieze 10000 lei. Nu s-a putut, dar asta e altă poveste. Modul în care a primit cartonașul este cel puțin suspect.

e cusuta cu ata alba povestea asta.. nu pui 10000ron la casa de pariuri in botosani. iti faci cont si pariezi online.

balderis
balderis  •  26 Octombrie 2023, 19:01
Postat de gicab pe 26 Octombrie 2023, 17:52

Foarte bine sa le ia pielea de pe ei la moldoveni

Le poți da pielea înapoi !

1280
1280  •  26 Octombrie 2023, 18:43

La FC Botoșani și femeia de serviciu joaca la pariuri ….

Vezi toate comentariile (7)
Comentează