FOTBAL  »  Superliga  »  FC U CRAIOVA

UPDATE Becali îi jignește pe oamenii lui Mititelu: „Ce să facă Mutu? Bici din rahat?” » Ce replică i-a dat Mititelu jr.

Articol de - Publicat miercuri, 02 iunie 2021 11:49 / Actualizat miercuri, 02 iunie 2021 13:04

Gigi Becali, patronul FCSB, l-a prezentat azi pe Alexandru Crețu, iar în timpul conferinței a vorbit și despre noul sezon din Liga 1.

UPDATE 13:00 » Adrian Mititelu jr, replică pentru Gigi Becali.

Contactat de Gazeta Sporturilor, Adrian Mititelu jr, cel care o conduce acum pe FC U Craiova, a răspuns după declarațiile date de Gigi Becali.

„Gigi Becali este unul dintre cei mai vechi conducători din fotbalul românesc și îl respect pentru asta. Steaua, la ora actuală, este un club cu care nu ne putem compara, chiar dacă suntem Universitatea Craiova și blazonul ne obligă. Suntem o nou promovată.

Este părerea dumnealui despre noi și sper să îl contrazicem pe teren. Suntem un club revenit după atâtea necazuri și nedreptăți și încercăm să facem ceva frumos și profesionist. Cred că este de apreciat și respectat asta. Timpul va decide dacă o să avem și performanțe”, a spus Adrian Mititelu jr.

VIDEO Gigi Becali nu e convins de FC U Craiova: „Ce să facă Mutu?”

Întrebat despre echipele cu care crede că se va lupta la titlu, omul de afaceri le-a nominalizat pe CFR Cluj și CSU Craiova, iar când a venit vorba de echipa lui Adrian Mititelu, Becali a spus că nu crede că FC U Craiova poate avea rezultate importante în sezonul viitor, folosind o expresie jignitoare la adresa alb-albaștrilor. 

„Eu am ținut cu Mititelu că voiam să promoveze, că el, săracul, fiind în pușcărie... Dar acum... Nu poți cu Mutu! Ce să facă Mutu? Să pocnească și să facă bici din rahat? Ce să facă? Ca să faci echipă îți trebuie bani. Să vedem câți bani acum? 6 milioane? 8 milioane? Banii familiei?Îi dai pe toți la fotbal?

Și chiar dacă îi dă pe toți, nu poate! Tot la retrogradare o să fie! Îi spun din prietenie, că am ținut cu el. Play-off? Vezi-ți de treaba ta. Ce să facă Mutu, săracul? El a făcut niște schimbări interesante la România U21, dar e greu”, a declarat Gigi Becali în conferința de presă susținută azi.

VIDEO Buget de cupele europene la FC U Craiova 1948 » Adrian Mititelu Jr.: „Am investit 8 milioane de euro în ultimii 4 ani”

Citește mai multe știri despre FC U Craiova: 

Mititelu Jr. și Mutu au stabilit strategia de transferuri: „Vin fotbaliști experimentați, din primele ligi ale Europei”

Eugen Trică, sfat pentru succesorul Adrian Mutu: „E presiune mare! Eu o să țin toată viața cu FC U Craiova”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (36)
imgb
imgb  •  05 Iunie 2021, 04:24

Mi-ati cenzurat postarea ca ar fi jignitoare si vulgara.... ce a fost asa jignitor , ca am scris ca-i un puscarias care injura pe toata lumea si n-are nici un respect pentru nimeni ? Oare nu-i adevarat ? Ce e asa jignitor in a-l numi agramat cind asta se vede cu ochiul liber ? El injura pe toata lumea ...de ce nu-l cenzurati si pe el sau macar faceti-i un bine si trimiteti-l la scoala dar oare aveti curaj ?Cum hotariti voi cenzura asta ? Hai sa fim seriosi domnilor !

imgb
imgb  •  04 Iunie 2021, 02:59
Postat de marcel1974 pe 02 Iunie 2021, 15:44

Saracul Miti deja da Gigi cu el de pamant ,la facut saracul ligii 1.

marcel 1974....Stii ce scrie in CV-ul lui Becali ?..***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

george.br
george.br  •  02 Iunie 2021, 21:02
Postat de tonny_dew pe 02 Iunie 2021, 17:23

Iar noi suntem de acord cu tine, detinatorul adevarului absolut!???? Voua v-a recunoscut FIFA si UEFA doar datoriile pe care le aveati fata de fostii jucatori, carora ati incercat sa le dati tepe!

Nea Marcele, mai studiaza, nene, gramatica aia, daca tot iti place scrisul!

Vezi toate comentariile (36)
Comentează