FOTBAL  »  Superliga  »  FC U CRAIOVA

OFICIAL FC U Craiova a renunțat la încă un nume important din sezonul trecut » 10-1 e scorul la plecări-veniri în Bănie

FOTO: facebook.com/FCU1948CRAIOVA
FOTO: facebook.com/FCU1948CRAIOVA

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 iunie 2021 15:39 / Actualizat miercuri, 02 iunie 2021 16:10

FC U Craiova, nou-promovată în Liga 1, continuă să se despartă de jucători, iar numărul plecărilor din această vară a ajuns la 10.

Azi, clubul condus de Adrian Mititelu jr. a anunțat oficial despărțirea de mijlocașul defensiv Marian Anghelina (30 de ani). Acesta mai avea contract încă un an, dar a fost de acord cu rezilierea. 

O venire și 10 plecări la FC U Craiova

Mulțumim, Marian!  Marian Anghelina și 𝗙𝗼𝘁𝗯𝗮𝗹 𝗖𝗹𝘂𝗯 𝗨𝗻𝗶𝘃𝗲𝗿𝘀𝗶𝘁𝗮𝘁𝗲𝗮 𝟭𝟵𝟰𝟴 au ajuns la un acord pentru rezilierea contractului
- comunicat FC U Craiova

Mijlocașul a venit la Craiova în august 2020, de la CS Mioveni și a bifat 18 meciuri pentru olteni în Liga 2, reușind două goluri și trei pase decisive. Născut la Slatina, Anghelina a mai fost legitimat la Dinamo, FC Botoșani, CS Afumați, FC Argeș, Viitorul Tg. Jiu, Dacia Unirea Brăila și Ripensia.

Astfel, Anghelina devine al 10-lea jucător de care s-a despărțit FC U Craiova. Pe lista de achiziții, până acum se află un singur jucător: atacantul Juan-Francisco Bauza (25 de ani).

Jucătorii care au plecat până acum de la FC U Craiova: Ignacio Cacheiro, Andrei Ciolacu, Călin Cristea, Abdelaye Diakite, Alexandru Gîț, Arsene Luboya, Vali Munteanu. Federico Taborda și Costinel Gugu (ajuns între timp la U Cluj).

Suntem în discuție cu mulți jucători. Aș prefera să nu dezvălui cu cine negociez. În România, oricum se fac licitații zilnic. Dacă faci ofertă cuiva, se duc cu oferta respectivă la alte cluburi și nu ne convine această abordare.  Înainte de reunire, care va fi pe 12 iunie, vom face publică toată campania de achiziții. Vor veni jucători în probe, în cantonament. Vor veni între 8 și 10 jucători. Dacă mai apar jucători buni pe parcurs, vom încerca să-i luăm.

Încă de la negocierile cu Adrian Mutu, am vorbit cu el zilnic despre jucători. Politica clubului e să ne bazăm pe jucători cu experiență. Ne dorim și să creștem jucători, avem academia noastră, care va da roade peste 2-3 ani. 

Eu cred că în Liga 1 îți trebuie jucători cu experiență și 2-3 tineri în primul 11, care să crească pe lângă. Vom încerca să semnăm jucători din primele ligi ale Europei, din Belgia, din Italia. În următoarea săptămână, vom închide cu patru dintre ei.
- Adrian Mititelu jr.

 Gigi Becali nu e convins de FC U Craiova: „Ce să facă Mutu?”

Într-o conferință de presă susținută azi, Becali a spus că nu crede că FC U Craiova poate avea rezultate importante în sezonul viitor, folosind o expresie jignitoare la adresa alb-albaștrilor. 

„Eu am ținut cu Mititelu că voiam să promoveze, că el, săracul, fiind în pușcărie... Dar acum... Nu poți cu Mutu! Ce să facă Mutu? Să pocnească și să facă bici din rahat? Ce să facă? Ca să faci echipă îți trebuie bani. Să vedem câți bani acum? 6 milioane? 8 milioane? Banii familiei?Îi dai pe toți la fotbal?

Și chiar dacă îi dă pe toți, nu poate! Tot la retrogradare o să fie! Îi spun din prietenie, că am ținut cu el. Play-off? Vezi-ți de treaba ta. Ce să facă Mutu, săracul? El a făcut niște schimbări interesante la România U21, dar e greu”, a declarat Gigi Becali în conferința de presă susținută azi.

Citește mai multe știri despre FC U Craiova: 

Mititelu Jr. și Mutu au stabilit strategia de transferuri: „Vin fotbaliști experimentați, din primele ligi ale Europei”

Eugen Trică, sfat pentru succesorul Adrian Mutu: „E presiune mare! Eu o să țin toată viața cu FC U Craiova”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
gogu2005
gogu2005  •  02 Iunie 2021, 18:17
Postat de george.br pe 02 Iunie 2021, 16:55

Ce ne-am face noi daca n-am avea purtatori de grila?

Voi aveți grilaj pt că sunteți *** lui mititelu.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

liberec2_0fcsb
liberec2_0fcsb  •  02 Iunie 2021, 16:59
Postat de eugen76_pan pe 02 Iunie 2021, 16:35

ajica puscarie ii da pe toti afara ca stie ca majoritatea sunt bufoni ,iar promovarea s-a facut datorita antelele lui si a lui puscas in proportie de 90% :)) in liga 1 nu mai merge smechereala si cooperativa punga de 1 leu

Cam tremurati pilaf sarbesc din cauza lor.

george.br
george.br  •  02 Iunie 2021, 16:56
Postat de george.br pe 02 Iunie 2021, 16:55

Ce ne-am face noi daca n-am avea purtatori de grila?

*"grija", evident...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează