FOTBAL  »  Superliga  »  FC VIITORUL - FC BOTOȘANI 2-2

FC VIITORUL - FC BOTOȘANI 2-2 // VIDEO O plăcere de fotbal! Meci spectaculos la Ovidiu, cu patru goluri

fcviitorul.ro
fcviitorul.ro

Articol de - Publicat luni, 12 august 2019 21:20

FC Viitorul și FC Botoșani au remizat în ultima partidă a etapei #5 din Liga 1, scor 2-2 (Eric 12 pen., Iancu 65 / Ashkovski 27, Ghiță 81 ag.), la Ovidiu.

Vezi AICI clasamentul Ligii 1

Vezi AICI rezultatele etapei #5!

Vorbele lui Croitoru despre fotbalul de plăcere nu au fost aruncate în briza mării. Surpriza debutului de sezon a început jocul cu băieții lui Hagi în ofensivă. Nici Viitorul nu s-a dat la o parte, așa că au rezultat zece prime minute de start pline de evenimente. 

Căbuz a scăpat la șuturile lui Ofosu și Ashkovski, dar s-a întrebuințat serios la cel expediat de Golofca. În schimb, constănțenii au cerut de două ori lovitură de pedeapsă, la intervenția lui Hankic asupra lui Ganea și la un presupus henț comis de Holzmann. 

A treia oară a fost cu noroc, "centralul" arătând punctul cu var după faultul lui Chindriș asupra lui Ganea, la semnalizarea asistentului Valentin Avram. Prilej pentru Eric să bifeze cu zâmbetul pe buze mult așteptatul gol care-l duce lângă Wesley. 

Moldovenii nu au acuzat șocul, au continuat atacurile și Ofosu a ieșit din nou la rampă, zguduind transversala din mijlocul careului. Un avertisment neluat în seamă de gazde, care s-au văzut egalate câteva minute mai târziu. O fază plecată de la pasa genială a lui Ogenda și finalizată de Ashkovski

Mai mult, au fost aproape să intre în avantaj la vestiare, doar piciorul salvator întins de Căbuz la șutul aceluiași Ofosu păstrând tabela neschimbată. Chiar înainte de pauză, Golofca a forțat un penalty, dar s-a ales doar cu un "galben" pentru simulare. Și așa s-a încheiat poate cea mai spectaculoasă repriză a începutului de sezon.

Spectacol și după pauză

Săpuneala primită de la Hagi i-a trezit pe constănțeni. Două ocazii uriașe în debutul reprizei secunde, cu Hankic în prim-plan la mingile expediate de Ganea și Iancu. "Regele" a forțat din nou, epuizându-și rapid schimbările și rezultatul s-a văzut. Din nou la conducere, după ce Iancu a profitat de lipsa de decizie a fundașilor adverși. 

Mai mult, Viitorul a creat panică pe contraatac, fără ca șarjele lui Calcan să aducă liniștea celui de-al treilea gol. Așa că tensiunea s-a menținut la cote înalte, mai ales că oaspeții nu au renunțat niciun moment la strategia ofensivă gândită de Croitoru. Au presat, Golofca a căutat din nou penalty-ul, dar și al doilea "galben" după o serie de simulări, Ogenda și-a încercat norocul de la distanță.

Fără efect, până pe final, când Ghiță a deviat în proprie poartă centrarea lui Ofosu. Egal și echipele care au etalat cel mai frumos fotbal în debutul acestui sezon rămân neînvinse, trecând inclusiv peste ocaziile din ultimele secunde ale lui Ciobanu (bară) sau Ofosu (ratare singur cu portarul).

FC Viitorul - FC Botoșani 2-2

  • Au marcat: Eric 12 pen., Iancu 65 / Ashkovski 27, Ghiță 81 ag.

4.188 de spectatoriau fost prezenți la această întâlnire

Vezi AICI statistici

Vezi AICI VIDEO de la meci!

ECHIPELE DE START:

Viitorul: Căbuz - Mladen, Țîru, Ghiță, Filip - Achim, Artean, Houri - Eric, Iancu, Ganea 
Rezerve: Cojocaru, Boboc, Mățan, Ciobanu, Leca, Calcan, Dulca
Antrenor: Gheorghe Hagi

Botoșani: Hankic - Haruț, Miron, Chindriș, Holzmann - Rodriguez, Papa - Ashkovski, Ongenda, Golofca - Ofosu
Rezerve: Pițian, Cîmpanu, Andronic, Florescu, Patache, Pap, Țigănașu
Antrenor: Marius Croitoru

Arbitru: Marian Barbu (Brașov) // Asistenți: Valentin Avram (București), Mihai Marica (Bistrița) 

Stadion: Viitorul (Ovidiu)

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (27)
116422908914173
Marcu Ion  •  13 August 2019, 15:41

ARBITRUL A STRICAT MECIUL , N AVEA CE CAUTA LA CENTRU , ARE DREPTATE HAGI , A PIERDUT 4 PUNCTE LA BOSGORI SI ACASA ! VARUL CAT MAI REPEDE , DA *** CARE CONDUC FOTBALUL N AU NICIUN INTERES !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

pupufcu
pupufcu  •  13 August 2019, 14:50
Postat de bogdany8 pe 13 August 2019, 05:40

interesant rau ofosu de la botosani, de urmarit, demult n am mai vazut un atacant asa rapid si tehnic. La fel si Ongenda leaga mijlocu acolo, fara el, botosani e in aer.

De fapt cel care leagă jocul Botosaniului este Rodriguez.

ray51
ray51  •  13 August 2019, 14:15

Gica, iar te-ai suparat. Trebuie sa te bucuri ca sunt echipe cu care se poate juca fotbal. Hai, lasa-l si pe Dan. Poate duce CFR-ul in Europa. Pentru binele fotbalului romanesc.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează