FOTBAL  »  LIGA 1  »  PLAY-OUT

FC Voluntari, comunicat devastator după acuzele lansate de dinamoviști: „Tertipuri ieftine, preluate de la Circul de Stat. Niște INVENȚII SINISTRE”

FC Voluntari, comunicat devastator după acuzele lansate de dinamoviști:
FC Voluntari, comunicat devastator după acuzele lansate de dinamoviști:

Articol de - Publicat sambata, 01 august 2020 09:05 / Actualizat sambata, 01 august 2020 09:39

FC Voluntari dezminte categoric zvonul lansat de „Peluza Cătălin Hîldan”, conform căruia mai mulți jucători din Academia ilfovenilor ar fi infectați cu Covid-19. 

FC Voluntari și Dinamo se întâlnesc duminică, de la ora 21:30, în play-out-ul Ligii 1. Fanii-acționari ai „câinilor” au început jocul psihologic, lansând acuze grave la adresa adversarilor. Ilfovenii au replicat printr-un comunicat extrem de dur și îi amenință pe dinamoviști cu un proces.

Comunicatul emis de FC Voluntari: 

„Referitor la postarea de pe pagina de facebook" peluza Cătălin Hâldan "dorim să facem următoarele precizări: 

  • Academia de Fotbal Voluntari nu este închisă, activitatea acesteia derulandu-se conform protocolului instituit de Ministerul Tineretului și Sportului și a Ministerului Sănătății
  • Academia Voluntari și-a reluat activitatea la data de 01.07.2020, s-a reluat activitatea târziu, față de alte cluburi care deja organizau selecții și jocuri amicale,
  • juniorii noștri au început pregătirile după întocmirea unui protocol medical, protocol care respectă în totalitate recomandările Ministerului Sănătății și Ministerul Tineretului și Sportului ( 10 juniori pe teren, termoscanare, dezinfectare jucătorilor, distanțare fizică la antrenamente, declarații din partea părinților, chestionare epidemiologică, accesul și părăsirea bazelor de antrenament pe porți diferite, pauze întreantrenamente de 30 de minute, pentru a evita aglomerația jucătorilor, etc. ).
  • antrenorii din cadrul Academiei au fost instruiți, înainte de reluarea activității, cu privire la protocolul medical.
  • niciun junior din cadrul academiei nu a fost depistat cu temperatură.
  • nicio ambulanță nu a fost chemată la niciun antrenament ( în cazul în care era detectat vreun junior cu Covid 19 se declanșa imediat de către DSP anchetă epidemiologică).- juniori sunt termoscanati la intrarea în bazele sportive, iar temperatura este trecută de către antrenori într-un tabel.
  • materialele cu care se lucrează la antrenament ( mingi, copete, etc.) sunt dezinfectate după fiecare antrenament.Jucătorii de la prima echipa NU au intrat în contact cu vreunul din juniorii Academiei de Fotbal Voluntari, aceștia din urmă folosind căi de acces diferite către terenurile de antrenament în zile și intervale orare diferite față de pregătirile echipei mari.

Propunem grupului " Peluza Cătălin Hâldan " să înceteze cu astfel de tertipuri ieftine preluate, parcă, din vecinătatea stadionului echipei pe care o susțin, Circul de Stat. Probabil, situația disperată în care se află Dinamo București a condus la propagarea acestei avalanșe de informații FALSE. Considerăm că aceste INVENȚII SINISTRE aduc grave prejudicii de imagine clubului și orașului nostru, drept pentru care FC Voluntari va acționa în instanță organizația Peluza Cătălin Hâldan", se arată în comunicatul emis de FC Voluntari. 

Clasament play-out Liga 1: 

VIDEO. Program infernal pentru Dinamo

Citește și alte știri despre play-out-ul Ligii 1:

Dinamoviștii trag un semnal de alarmă: „Zeci de jucători au coronavirus! Totul a fost ținut sub tăcere!”

Ionel Dănciulescu oferă informații noi despre fotbaliștii lui Dinamo încă infectați cu coronavirus „La el e mai complicat!”

Playtech: Dan Bittman, anunț surprinzător despre VACCIN. Fanii s-au cutremurat, nu se așteptau la asta


Comentarii (23)
endeavour
endeavour  •  01 August 2020, 19:49

Primaria voluntari baga banii comunitatii intr-un fotbal gigist blatist!

tequlix
tequlix  •  01 August 2020, 15:35

Dar bani publici de sunteti finantati de primaria voluntari ?? Poate ne explica si noua primaria , cand o sa incetam cu finanatarea din banii mei si a tuturor romanilor ca unii jucatori sa si incaseze salariile ?? Unde e competitia corecta ?? Privatele se chinuie sa gaseasca bani, iar primaria aloca oricum din bani tuturor cetatenilor bani in fundu fotbalistilor, e corect ?? Hai bah astia care faceti gura cu echipa si ne numiti echipa circului de stat

arlechinul.gigist
arlechinul.gigist  •  01 August 2020, 13:56

Iosifeeee, poti sa-ti schimbi nick-ul de 1.000.000 de ori ca pe tine prostia proverbiatl te demasca si cand te ascunzi ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează