FOTBAL  »  Superliga  »  CONTRACT

EXCLUSIV Budescu, ofertat din Liga 1 chiar dacă riscă să nu mai joace în 2022: „Valoarea lui nu poate fi contestată”

Constantin Budesu // FOTO: Cristi Preda (GSP)
Constantin Budesu // FOTO: Cristi Preda (GSP)

Articol de , - Publicat marti, 05 aprilie 2022 16:04 / Actualizat marti, 05 aprilie 2022 16:40

Accidentat pe 2 aprilie, în FC Voluntari – Farul 3-1, după 32 de minute, Constatin Budescu (33 de ani) ar putea continua și din vară la formația din Ilfov. Șefii grupării din play-off i-au pregătit un nou contract.

Mijlocașul a fost scos pe targă, acuzând dureri la piciorul stâng, și a fost operat luni, după ce fost diagnosticat cu ruptură de tendon. Accidentarea mijlocașului este asemănătoare cu cea pe care a avut-o Mike Cestor, fundașul împrumutat de CFR Cluj la FC Voluntari. Acesta a stat departe de teren 8 luni, din octombrie 2020 până în iulie 2021. 

Dacă Budescu va absenta la fel de mult, înseamnă că ar reveni pe teren abia în decembrie, cu 2 luni înainte de a împlini 34 de ani!

MM Stoica, mesaj pentru Budescu, după accidentarea suferită de fotbalist: „Îl așteptăm la noi”
ACCIDENTARE
MM Stoica, mesaj pentru Budescu, după accidentarea suferită de fotbalist: „Îl așteptăm la noi”

Ofertă pentru Budescu din bani publici

Contractul lui Budescu cu FC Voluntari expiră la finalul acestui sezon. Totuși, oficialii clubului din Ilfov, care primește 3 milioane de euro de la Consiliul Local, sunt gata să-i ofere acestuia o nouă înțelegere.

„Îi vom oferi lui Budescu prelungirea contractului. E un gest normal față de un fotbalist a cărui valoare nu poate fi contestată și care s-a accidentat pe teren, jucând pentru FC Voluntari”, a declarat Bogdan Bălănescu, președintele clubului, pentru GSP.ro.

300.000 europe lună plătește FC Voluntari pentru salarii

Budescu, optimist după accidentare: „Ne revedem curând!”

La scurt timp după accidentarea suferită la partida cu Farul, Constantin Budescu a transmis un prim mesaj de mulțumire celor care i-au fost alături în momentele dificile și i-a liniștit pe fani anunțând că abia așteaptă să revină pe terenul de fotbal.

„Salutare, mulțumesc tuturor pentru mesaje, mulțumesc pentru gândurile bune! Din păcate trebuie să iau o pauză din cauza acestei accidentări, dar ne revedem curând. Multă sănătate, vă îmbrățișez cu drag!”, a fost mesajul lui Budescu, postat pe contul său de Instagram.

VIDEO Budescu: „Dacă promovează, aș vrea să merg la Petrolul de la anul”

Citește și: 

EXCLUSIV Răspunsul celui despre care Bănel Nicoliță a spus: „Era «zdrențoi». M-a nenorocit, mi-a încheiat cariera!”

S-au „topit” mușchii lui Ianis Hagi » Cum arată picioarele lui, la două luni de la operație. Detaliul care atrage atenția

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
leutoltean
leutoltean  •  05 Aprilie 2022, 17:33

Ce bani publici domnule, nu există așa ceva decât la CSA, de aceea nu sunt lăsați să promoveze! Restul sunt pe persoană fizică, la Voluntari, la Pitești etc. Păi tot bugetul orașului nu este de 3 milioane, de unde să de-a ei la fotbal atâția bani!

912340649572078
Mihai Marius  •  05 Aprilie 2022, 16:55

Lui Budescu i se trage de la blesteme . Prea nesatul de bani e . Prea nehalit . Iubeste Petrolul . Cel puțin asa zice . Daca ne iubea asa de mult venea imediat . Si fără bani 3 luni de zile . Ca a vazut in ce situație suntem cu banii . Dar in loc sa vina sa ne ajute sa promovam s a dus sa-și mai ia 50000€ .Nesătulul ! Sa aibă de grătare ! Pofră bună!

10207202405083487
Nanu Daniel  •  05 Aprilie 2022, 16:49

... erata: Tendonului

Vezi toate comentariile (4)
Comentează