FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - DINAMO 0-1

FC VOLUNTARI - DINAMO 0-1 // VIDEO Scandal la finalul meciului! Hanca și Nistor au fost apostrofați de suporteri, Andone a sărit în apărarea lor: "Nicule, dă-l, mă, afară!"

FOTO: Captură TV Telekom Sport
FOTO: Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat luni, 05 noiembrie 2018 23:25

Dinamo s-a impus la limită la Voluntari, 1-0, grație golului marcat de Salomao din penalty în prelungiri, și a urcat pe locul 9 în Liga 1.

Victoria favoriților nu i-a "îndulcit" prea mult pe fanii dinamoviști, care și-au ironizat jucătorii pe toată durata partidei. Tensiunile au continuat și la finalul partidei, în colimator fiind luați Sergiu Hanca și Dan Nistor.

În apărarea celor doi jucători dinamoviști a sărit Ioan Andone, managerul general al celor de la Voluntari. Acesta i-a blamat pe suporterii recalcitranți și a ordonat evacuarea acestora: "Mergeți la Dinamo să înjurați! Vrei să urc la tine? Nicule, dă-l, mă, afară!"

Vezi și: Rednic a anunțat ce jucători mai aduce: ”Unul dintre ei e mai bun decât Ze Kalanga” + Recunoaște că are o ofertă tentantă și dezvăluie că a fost refuzat de un fotbalist

FC VOLUNTARI - DINAMO 0-1 // Salomao dă lovitura în prelungiri din penalty și oprește criza lui Dinamo!

FC Voluntari - Dinamo 0-1
A marcat: Salomao '90+4 p.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
467991146719096
Costel Rosoiu  •  06 Noiembrie 2018, 09:22

Se vede sangele de dinamovist la Andone,cum ma sa-l injuri pe Nistor care a provocat lovitura de la 11 m? Astia nu sunt suporteri,astia sunt mercenari *** din *** ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valii_sv
valii_sv  •  06 Noiembrie 2018, 09:13

Baietii aia din tribuna nu stiu ce inseamna sa fi suporter ! Suporterul adevarat isi sustine echipa chiar si atunci cand aceasta trece prin momente grele ! Niciodata nu isi injura proprii jucatori ! Ce simplu e sa fi fanul unei echipe cand aceasta castiga meci de meci ! Deci celor din galeria lui Dinamo care au uitat ce datorie au ei le propun sa emigreze in galeriile FCSB-ului sau a CFR-ului , echipe pe val ! De ce sa se chinuie aici ? Dinamo trece prin momente grele si noi trebuie sa o ajutam cantand ,, Ale, Ale , Caini Rosii , Ale , Ale ! Hai Dinamo !

danirovl
danirovl  •  06 Noiembrie 2018, 09:02
Postat de bogdared9 pe 06 Noiembrie 2018, 08:38

Cum bah sa l injuri pe Nistor cand ala are doua clase peste tot lotul lui Dinamo

*** *** de la palat...vor sa il ia in iarna:)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează