FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - DINAMO 1-2

FC VOLUNTARI - DINAMO 1-2 // FOTO + VIDEO „Câinii” câștigă pe final un meci anost, salvat de ultimele 10 minute: Ricardo Grigore și Montini au adus victoria

FC Voluntari - Dinamo Foto: Cristi Preda +17   FOTO
FC Voluntari - Dinamo Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 aprilie 2019 20:54

Dinamo s-a impus pe terenul celor de la FC Voluntari, scor 2-1, într-un meci din etapa a 7-a din play-out-ul Ligii 1. Ricardo Grigore și Mattia Montini au înscris golurile victoriei în ultimele 10 minute, golul de onoare fiind reușit de Alexandru Tudorie, în ultimul minut al prelungirilor.

Click AICI pentru live+statistici

Vezi AICI video cu golurile și cele mai tari faze

Au fost 45 de minute dezolante la Voluntari, unde Dinamo nu și-a creat nici măcar o ocazie importantă. Ilfovenii au fost cei periculoși, au presat la poarta lui Mandanda și ar fi trebuit să primească și un penalty, însă arbitrul Iulian Călin a lăsat jocul să continue.

Fără idei în atac, unde Reda Jaadi, Montini sau Papazoglou au fost inexistenți, dinamoviștii au fost dominați și în repriza secundă, fiind salvați însă de Parfait Mandanda, care a intervenit salvator și a securizat poarta.

Spectacol doar în ultimele minute

Cumva nemeritat, Dinamo a deschis scorul în minutul 80. Dan Nistor a inventat o centrare de excepție, iar nou-intratul Ricardo Grigore a îndeplinit cu capul o simplă formalitate.

Dinamo a plecat pe contraatac și a mai înscris o dată, în minutul 89, când italianul Mattia Montini a înscris din câțiva metri.

FC Voluntari a forțat o revenire improbabilă, însă trupa lui Bergodi a înscris doar o dată, insuficient, prin Tudorie, în al treilea minut al prelungirilor.  

Grație victoriei, Dinamo a acumulat 34 de puncte, situându-se pe locul 2 în play-out, la un punct în spatele lui Gaz Metan. FC Voluntari e pe locul 4, cu 22 de puncte, și are în continuare emoții privind retrogradarea.

1.000de suporteri au fost prezenți la meci pe stadionul „Anghel Iordănescu”

Arbitraj dezastruos

Arbitrul Iulian Călin a comis eroare după eroare în partida disputată la Voluntari. Nu a văzut trei penalty-uri evidente, două pentru Voluntari și unul pentru Dinamo. (Detalii AICI)

FINAL » FC Voluntari - Dinamo 1-2
Au înscris: Tudorie '90+3 /  R. Grigore '80, Montini '89

Echipele de start

FC Voluntari: B. Mitrev - Ricardinho, I. Balaur,  A. Russo, Al. Vlad - Răuță, M. Căpățână - I. Gheorghe, Laidouni, Gadze - Ad. Bălan
Rezerve: Vâtcă, Hodorogea, Armaș, Pîrcălabu, G. Deac, Popadiuc, Tudorie
Antrenor: Cristiano Bergodi

Dinamo: P. Mandanda - D. Dussaut, Klimavicius, D. Ciobotariu, N. Aliji -  N'Diaye - Montini, I. Șerban, Nistor, R. Jaadi - Papazoglou
Rezerve: Muțiu, F. Mallo, R. Grigore, D. Sorescu, Zenke, E. Kabashi, D. Popa
Antrenor: Mircea Rednic

Arbitru: Iulian Călin / A1: George Neacșu / A2: Gabriel Stroe
Stadion: „Anghel Iordănescu”, Voluntari

 
 

În echipa de start a lui Dinamo apare mijlocașul Ionuț Șerban, 23 de ani, fotbalistul care e ținut prizonier în club din cauza unei clauze mai vechi pe care Dinamo a acceptat-o în momentul în care l-a transferat de la Sportul. În plus, în formula de start revine și Linas Klimavicius, fundașul central lituanian fiind ținut pe bară în ultimele meciuri din cauza unei accidentări.  

 

 

Vezi AICI clasamentul actualizat din play-out

Vezi AICI programul etapei #7 din play-out

Citește și: Mircea Rednic, ultimele noutăți despre vânzarea lui Dinamo: „M-a sunat și trebuia să ne vedem”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (100)
cainelup
cainelup  •  28 Aprilie 2019, 11:18

"Cumva nemeritat, Dinamo a deschis scorul în minutul 80"-cum, adica, ma amatorule "nemeritat"?! Doar atunci intrasera pe teren ? Avusesera aialalti puzderie de ocazii ? Il urmaresc de ceva vreme pe Nistor ala, "cel mai bun pasator din Liga 1". Doamne iarta-l, cam 2-3 pase din 5 ajung pe unde trebuie, resul...vai de el. S-a uitat la un moment dat unde s-o trimita, pe un contra-atac si a dat-o undeva unde nu era absolut nimeni. A iesit in out mingea... Ori indivizii cu "cel mai bun pasator din Liga 1" il confunda cu Andrea Pirlo, ori Liga 1 tinde spre minus infinit.

1726246054337933
Cosmin Petru Ardelean  •  28 Aprilie 2019, 10:19
Postat de moartea_din_vaslui pe 27 Aprilie 2019, 21:29

De Sfintele Sărbători Pascale ne așezăm la masă, ciocnim un ou și râdem de MINAMO pentru al doilea an consecutiv în playout. Vine și retrogradarea pentru bancrută frauduloasă și le zicem "pa" cățeilor.

***, dinamo e la 15 puncte de zona retrogradarii si 5 victorii consecutive =))) stai jos ca pierzi ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zecs93
zecs93  •  28 Aprilie 2019, 05:40

Doar ultimele 20 de min au fost ceva , doar atunci am jucat fotbal, pana atunci nada, nula, niente, e clar ca asta inca nu e lot de titlu, ne mai trebuie 5-6 fotbalisti titulari !!!

Vezi toate comentariile (100)
Comentează