FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - FCSB 2-2

FC VOLUNTARI - FCSB 2-2 // Anghel Iordănescu s-a încurcat în cifre: „Improvizațiile au costat-o un punct pe FCSB” + De ce spune: „Aceasta e adevărata Steaua”

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 martie 2019 20:59

Anghel Iordănescu a fost prezent la meciul dintre FC Voluntari și FCSB, scor 2-2, și susține că roș-albaștrii rămân în continuare favoriți la titlu. Antrenorul a făcut și o greșeală în momentul în care a vorbit despre punctele pierdute de echipa lui Teja.

„Jocul Stelei a suferit. Improvizațiile au costat-o un punct (n.r. FCSB a pierdut de fapt două puncte). FCSB poate câștiga campionatul, dar are nevoie de forță și nu trebuie să se mai încurce cu echipele mici.

Adevărata Steaua e cea care a jucat cu Craiova. Sunt convins că are un lot bun, valoros și sunt convins că se poate exprima mai bine decât în această seară”, a declarat Anghel Iordănescu.

CLASAMENT LIGA 1

Citește și:

Statistică incredibilă: s-a întâmplat în 21 de meciuri ale FCSB-ului în acest sezon + schimbările de la pauză i-au revitalizat pe steliști

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
minell73
minell73  •  03 Martie 2019, 09:10
Postat de csasteauabucuresti pe 02 Martie 2019, 21:14

Ce zice Puiu si ce titrați voi ... ICCJ v-a lamurit zilele trecute ca “marca notorie”, cu care aburea becalul lumea, a fost si ramane a Stelei , FC fcsb nu a fost si nu va mai fi niciodata Steaua!

Doar prostimea gigista crede ca fcsb este steaua.

juliusmad
juliusmad  •  03 Martie 2019, 09:01
Postat de martinpen pe 02 Martie 2019, 23:48

In toata lumea daca Justitia spune ceva, toti respecta.

o justitie corupta!

martinpen
martinpen  •  02 Martie 2019, 23:48
Postat de Corneliu Brincoveanu pe 02 Martie 2019, 22:02

In toata lumea comentatorii si ziaristii ii spun FCSB-ului , STEAUA !!! Inclusiv pe fanioanele ce se schimba la inceputul meciurilor din cupele europene apare emblema Stelei si numele STEAUA ! Asa ca , ceva mai putina spuma in coltul gurii ca deranjeaza la imagine !!! Steaua-i numa' una ! Intrebati-l pe dinamovistul Torje ! Daca si asta minte...!

In toata lumea daca Justitia spune ceva, toti respecta.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează