FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - FCSB

Ilie Dumitrescu îl critică pe Edi Iordănescu: „E o premieră negativă pentru el”

FC Voluntari și FCSB au remizat, scor 0-0, în etapa #15 din Liga 1. Ilie Dumitrescu e de părere că Edi Iordănescu n-a fost inspirat cu menajarea lui Claudiu Keșeru.
FC Voluntari și FCSB au remizat, scor 0-0, în etapa #15 din Liga 1. Ilie Dumitrescu e de părere că Edi Iordănescu n-a fost inspirat cu menajarea lui Claudiu Keșeru.

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 noiembrie 2021 23:40 / Actualizat duminica, 07 noiembrie 2021 23:54

FC Voluntari și FCSB au remizat, scor 0-0, în etapa #15 din Liga 1. Ilie Dumitrescu e de părere că Edi Iordănescu n-a fost inspirat cu menajarea lui Claudiu Keșeru.

Programul complet al etapei #15

Keșeru, rezervă cu Voluntari, a fost introdus pe teren abia în minutul 66, când l-a înlocuit pe Constantin Budescu.

„N-a fost inspirat să-l menajeze pe Keșeru, care e un jucător de sprijin, e un atacant cu experiență, are un rol important în echipă. Apoi, sunt momente când trebuie să riști. Ar fi fost interesant să-i vedem pe Tănase, Keșeru și Budescu în același timp pe teren. 

FCSB nu a făcut un joc foarte bun. E pentru prima dată de la venirea lui Edi Iordănescu când echipa nu are nicio ocazie importantă de gol. Edi putea să sacrifice un mijlocaș defensiv și să riște cu un fotbalist mai ofensiv”, a declarat Dumitrescu în emisiunea „Digi Sport Special”.

FC Voluntari - FCSB 0-0 » Roș-albaștrii se depărtează de liderul CFR Cluj

foto: Raed Krishan/GSP
foto: Raed Krishan/GSP
foto: Raed Krishan/GSP
foto: Raed Krishan/GSP
foto: Raed Krishan/GSP
+3 FOTO

La Voluntari, FCSB venea în căutarea celei de-a 8-a victorii consecutive în campionat. Elevii lui Edi Iordănescu au început slab meciul, iar ilfovenii au avut o ocazie mare de gol prin Adam Nemec. Vârful sloven a trimis slab însă cu dreptul din apropierea porții, iar Andrei Vlad a reușit să respingă cu piciorul. 

Voluntari a continuat să atace fără a avea însă ocazii de a marca. Repriza a fost marcată de numeroasele durități din partea ambelor echipe care au dus la multe întrruperi ale jocului. Roș-albaștrii au echilibrat disputa în finalul primei reprize, dar au terminat primul act fără să fi avut vreo ocazie notabilă la poarta lui Popa. 

Voluntari s-a jucat cu ocaziile

Voluntari a început în atac repriza secundă și a avut o șansă uriașă de a deschide scorul. Ricardinho a profitat de o deviere nefericită a lui Tănase și a trimis din voleu, dar aceleși Andrei Vlad s-a opus și a păstrat poarta roș-albaștrilor intactă.

Portarul celor de la FCSB a mai avut o paradă bună în minutul 62, când a reușit să blocheze șutul din unghi al lui Ion Gheorghe. Două minute mai târziu, Tamaș a fost și el aproape de gol, dar lovitura sa de cap a trecut puțin peste poartă.

FCSB a început să controleze jocul, iar roș-albaștrii au avut prima mare ocazie abia în minutul 75, când Paulo Vinicius nu a reușit să reia periculos spre poartă o centrare bună a lui Vali Crețu. 

0-0 scor final, iar FCSB rămâne la 8 puncte în spatele liderului CFR la finalul turului, în timp ce FC Voluntari urcă în zona play-off-ului, până pe locul 5.

EXCLUSIV Mircea Rednic a rezolvat și marea problemă de la Dinamo! Fundașul dreapta a trecut vizita medicală și semnează luni

Probleme mari cu banii în Liga 1: „Nici FRF nu ne ajută! Suntem măcinați”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
piet
piet  •  08 Noiembrie 2021, 11:06

Jedy vede o faza de 5 ori și spune că e penalty! O vezi o dată și îți dai seama că numai în liga de mămăligă se putea acorda penalty. Și uite-așa ar ajunge din penalty în autogol lângă CFR!

190874602502980
Macaron Von Backen  •  08 Noiembrie 2021, 10:39

Penibili FCSB !! Daca ajungeau in careu le dadeau iar penalti arbitri Edi un iprocrit mediocru fara bun simt se pare dupa unele declaratii Omenie de la Hagi , penaltiuri de rasu curci pana acum si sunteti tot la -8 fata de CFR. :)))))))))))))))))))))))))))

ionnis
ionnis  •  08 Noiembrie 2021, 09:56

Nu-i ajuta arbitrul, nu castiga. :))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează