FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - FCSB 1-2

VIDEO Ce l-a supărat pe Nicolae Dică: „«Avem 1-0. Wow! Ce se întâmplă?»”

FC Voluntari - FCSB / FOTO: Raed Krishan (GSP.ro) +15   FOTO
FC Voluntari - FCSB / FOTO: Raed Krishan (GSP.ro)

Articol de , - Publicat vineri, 01 martie 2024 09:00 / Actualizat vineri, 01 martie 2024 11:25

Nicolae Dică, antrenorul de la FC Voluntari, s-a arătat extrem de dezamăgit de prestația echipei din partea a doua a meciului cu FCSB, 1-2.

La conferința de presă de la finalul meciului de la Voluntari, Dică a criticat modul în care elevii săi s-au apărat în cele două faze în care Florinel Coman a marcat. Și a vorbit și despre posibilitatea ca echipa lui să retrogradeze.

Giovanni l-a anunțat pe Gigi de oferta pentru un internațional „tricolor”: „E bun, dar nu poate fi comparat cu Florinel Coman”
FC Voluntari - FCSB 1-2
Giovanni l-a anunțat pe Gigi de oferta pentru un internațional „tricolor”: „E bun, dar nu poate fi comparat cu Florinel Coman”

VIDEO. Concluziile lui Nicolae Dică după FC Voluntari – FCSB

„Am făcut o primă repriză foarte bună. Am reușit să marcăm, am avut ocazii, nu le-am dat șanse celor de la FCSB să marcheze. Am avut o atitudine și o agresivitate bune. În schimb, a doua repriză nu am început-o bine. Au fost 5 minute în care am luat două goluri pe greșeli personale. Știam ce poate face Florinel Coman, ne-am pregătit, dar nu l-am putut bloca. Practic, ne-a bătut un singur jucător!

Nu știu de unde a fost această diferență între prima și a doua repriză. Chiar le-am spus și jucătorilor la pauză că trebuie să jucăm la fel, cu aceeași agresivitate. Am luat primul gol pentru că nu i-am blocat piciorul drept al lui Florinel Coman, iar al doilea gol a fost o degajare de 60 de metri, nu am câștigat duelul aerian și nici mingea a doua.

Parcă ne-am sperat la pauză de rezultat. «Avem 1-0. Wow! Ce se întâmplă?»”, a declarat Nicolae Dică la conferința de presă.

Apoi a continuat și a vorbit despre lupta pentru salvarea de la retrogradare.

„Lucrurile erau complicate oricum. Acum trebuie să începem să pregătim jocul cu Sepsi, o echipă care luptă pentru play-off.  Trebuie să mergem să jucăm, să avem curaj și personalitate. Asta vreau de la jucătorii mei. Vreau să intrăm pe teren și să avem personalitate! Ne putem bate cu orice echipă.

Cred în continuare în jucători. Sper să ne îndeplinim obiectivele. Nu va fi ușor. Dar așteptăm prima victorie și după vom avea mai mult încredere.

Facem jocuri bune, dar din păcate nu luăm puncte. Cu UTA, Universitatea Craiova și cu FCSB nu meritam să pierdem.”

Nu am avut, eram deja la vestiare. Probabil am făcut și eu ceva pe acolo, ca jucător și ca antrenor. Le mulțumesc.

– Nicolae Dică, despre faptul că fanii FCSB i-au scandat numele

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Citește mai multe știri din Superligă:

Tavi Popescu, făcut praf de Becali: „E inexplicabil. Să înțeleagă că nu merge cu pipăitul”
Voluntari - FCSB
Tavi Popescu, făcut praf de Becali: „E inexplicabil. Să înțeleagă că nu merge cu pipăitul”
Anghel Iordănescu a fost la meci și e sigur: „FCSB e campioană. Mister a întors meciul cu Voluntari, cu cele 3 schimbări”
Voluntari - FCSB
Anghel Iordănescu a fost la meci și e sigur: „FCSB e campioană. Mister a întors meciul cu Voluntari, cu cele 3 schimbări”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
lefter_popescu
lefter_popescu  •  01 Martie 2024, 12:16

Domnilor, la pauza s-a bătut palma omeniei dintre nas și fin. " De ce faci omenii Pandele cu Gigi Valiza ? ...Pt ca asa mi-e Firea !"

Vezi toate comentariile (1)
Comentează