FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - FCSB

VIDEO Tamaș: „Cum a fost să-l am adversar pe Budescu? Păi, el a intrat în mine!” :)

FC Voluntari - FCSB, în etapa #15, live
FC Voluntari - FCSB, în etapa #15, live

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 noiembrie 2021 23:30 / Actualizat luni, 08 noiembrie 2021 00:06

FC Voluntari și FCSB au remizat, scor 0-0, în etapa #15 din Liga 1. Gabi Tamaș, stoperul ilfovenilor, e mândru de rezultatele obținute de echipa lui în prima jumătate a sezonului.

Programul complet al etapei #15

„Suntem o echipă greu de bătut. Per total, ne merităm locul în clasament. Cred că este o performanță pentru Voluntari să terminăm pe loc de play-off un tur de campionat. Sper să continuăm în aceeași notă și după această pauză de două săptămâni. 

Ne bucurăm că nu am luat gol și că ne-am creat ocazii. Cum a fost să-l am adversar pe Budescu? Întrebați-l pe Budescu, el vine în mine, nu eu în el (n.r. - râde). Îl știți pe Budi, e un jucător extraordinar, orice fundaș are probleme contra lui”, a declarat Tamaș la Look Sport+.

FC Voluntari - FCSB 0-0 » Roș-albaștrii se depărtează de liderul CFR Cluj

foto: Raed Krishan/GSP
foto: Raed Krishan/GSP
foto: Raed Krishan/GSP
foto: Raed Krishan/GSP
foto: Raed Krishan/GSP
+3 FOTO

La Voluntari, FCSB venea în căutarea celei de-a 8-a victorii consecutive în campionat. Elevii lui Edi Iordănescu au început slab meciul, iar ilfovenii au avut o ocazie mare de gol prin Adam Nemec. Vârful sloven a trimis slab însă cu dreptul din apropierea porții, iar Andrei Vlad a reușit să respingă cu piciorul. 

Voluntari a continuat să atace fără a avea însă ocazii de a marca. Repriza a fost marcată de numeroasele durități din partea ambelor echipe care au dus la multe întrruperi ale jocului. Roș-albaștrii au echilibrat disputa în finalul primei reprize, dar au terminat primul act fără să fi avut vreo ocazie notabilă la poarta lui Popa. 

Voluntari s-a jucat cu ocaziile

Voluntari a început în atac repriza secundă și a avut o șansă uriașă de a deschide scorul. Ricardinho a profitat de o deviere nefericită a lui Tănase și a trimis din voleu, dar aceleși Andrei Vlad s-a opus și a păstrat poarta roș-albaștrilor intactă.

Portarul celor de la FCSB a mai avut o paradă bună în minutul 62, când a reușit să blocheze șutul din unghi al lui Ion Gheorghe. Două minute mai târziu, Tamaș a fost și el aproape de gol, dar lovitura sa de cap a trecut puțin peste poartă.

FCSB a început să controleze jocul, iar roș-albaștrii au avut prima mare ocazie abia în minutul 75, când Paulo Vinicius nu a reușit să reia periculos spre poartă o centrare bună a lui Vali Crețu. 

0-0 scor final, iar FCSB rămâne la 8 puncte în spatele liderului CFR la finalul turului, în timp ce FC Voluntari urcă în zona play-off-ului, până pe locul 5.

EXCLUSIV Mircea Rednic a rezolvat și marea problemă de la Dinamo! Fundașul dreapta a trecut vizita medicală și semnează luni

Probleme mari cu banii în Liga 1: „Nici FRF nu ne ajută! Suntem măcinați”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
vasileroaita
vasileroaita  •  08 Noiembrie 2021, 08:26

Dupa cum s-a jucat, Voluntarii meritau victoria. Dar... poate au avut indicatii de la finul Pandele sa-l menajeze pe nashul Gigi...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează