FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - POLI IAȘI 0-0

FC VOLUNTARI - POLI IAȘI 0-0 // Cristiano Bergodi spune că NU a fost contactat de Gigi Becali pentru a merge la FCSB: „Eu sunt sincer”

Cristiano Bergodi
Cristiano Bergodi

Articol de GSP - Publicat luni, 05 august 2019 20:36

Cristiano Bergodi (54 de ani), antrenorul lui FC Voluntari, s-a declarat mulțumit de prestația elevilor săi în remiza cu Poli Iași, scor 0-0, în cadrul etapei a patra a Ligii 1.

Vezi AICI detalii despre meci

„Cred că în a doua repriză am jucat numai noi. Am avut situații în careu, am avut o ocazie cu Deac, dar din păcate nu am câștigat aceste trei puncte care erau foarte importante pentru noi. Urmează o perioadă grea, pentru că întâlnim cele mai bune echipe. Am avut atitudine și nu pot să le reproșez nimic băieților. Normal că nu suntem mulțumiți după 2 remize și 2 înfrângeri, dar campionatul e lung. Mai trebuie să vină 2-3 jucători. Eu cred că dacă avem răbdare putem facem treabă bună. Eu am încredere și nu sunt deloc îngrijorat. Sunt sigur că vor veni și victoriile”, a spus italianul Bergodi la Look Sport.

Nu a fost contactat de Gigi Becali

Pe lista de posibil antrenori pentru FCSB a apărut și numele lui Cristiano Bergodi, dar antrenorul a declarat că nu l-a căutat nimeni din partea vicecampioanei.

„Nu m-a sunat nimeni de la FCSB. Am pregătit în liniște acest meci. Eu sunt aici, la Voluntari, și vreau să fac o treabă bună. Nu am nicio problemă să antrenez aici și sunt mulțumit de ceea ce fac. În acest moment, mă gândesc numai la echipa mea. Sunt sincer”, a mai declarat Cristiano Bergodi.

VEZI ȘI:

FCSB // Helmuth Duckadam, despre sosirea lui Toni Conceicao la FCSB: „Nu știu dacă el este alesul” + Pe cine vede potrivit pentru vicecampioană

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează