FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

EXCLUSIV Doi dintr-o lovitură! Clubul din Liga 1 se întărește cu un fost internațional mexican și ex-portarul lui Real Madrid

Omar Govea, în stânga // foto: Imago Images
Omar Govea, în stânga // foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 20 septembrie 2022 14:48 / Actualizat marti, 20 septembrie 2022 15:08

Mijlocașul defensiv mexican Omar Govea (26 de ani) și portarul spaniol Jesus Fernandez (34) au semnat cu FC Voluntari și vor fi prezentați astăzi ca noi jucători ai echipei ilfovene.

FC Voluntari a efectuat astăzi două transferuri. Este vorba despre „închizătorul” Omar Govea, fotbalist cu 4 meciuri pentru prima reprezentativă a Mexicului, și Jesus Fernandez, portar care a petrecut 3 ani la echipa secundă a lui Real Madrid și a jucat în două meciuri pentru prima echipă „blanco”.

Alex Ioniță, incisiv: „Am primit un an de suspendare nemeritat, iar băiatul de la Dinamo prins cu cocaina a fost suspendat 3 luni! Asta-i România”
RAPID
Alex Ioniță, incisiv: „Am primit un an de suspendare nemeritat, iar băiatul de la Dinamo prins cu cocaina a fost suspendat 3 luni! Asta-i România”

FC Voluntari a transferat doi jucători cu CV-uri impresionante

Din informațiile obținute de GSP.ro, cei doi au semnat contractele și vor fi prezentați astăzi.

Govea era liber de contract din iulie, când s-a despărțit de echipa belgiană Zulte Waregem. În 2016, mexicanul era cumpărat de FC Porto cu două milioane de euro de la Club America, dar nu a reușit să penetreze prima echipă a „dragonilor”. Are 67 de meciuri la FC Porto B și 59 la Zulte Waregem.

Tot din vara acestui an era liber de contract și portarul Jesus Fernandez, un cunoscător al fotbalului românesc, legitimat în trecut la CFR Cluj și Sepsi OSK. Fernandez a jucat ultima dată la Hercules, în Spania, și se laudă cu două meciuri jucate pentru prima echipă a celor de la Real Madrid, club care l-a deținut între 2010 și 2014.

Jesus Fernandez a jucat rol de rezervă la CFR Cluj și Sepsi OSK, pentru care a cumulat 20 de apariții în 3 sezoane întregi.

Mai multe știri din Liga 1: 

Demis! Clubul a anunțat oficial: „Am încheiat colaborarea”

Florin Răducioiu se ia de conducerea lui CFR Cluj: „Varga trebuia să-l apere și să-l protejeze pe Dan Petrescu”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează