FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Florin Răducioiu se ia de conducerea lui CFR Cluj: „Varga trebuia să-l apere și să-l protejeze pe Dan Petrescu”

Articol de GSP - Publicat marti, 20 septembrie 2022 14:05 / Actualizat marti, 20 septembrie 2022 14:43

CFR Cluj vrea să-l înlocuiască pe Dan Petrescu (54 de ani) de pe banca tehnică, iar în ultimele ore a fost aspru criticat de patronul Nelu Varga pentru ultimele rezultate. Totuși, Florin Răducioiu sare în apărarea antrenorului și critică atitudinea finanțatorului feroviarilor.

Florin Răducioiu consideră că Dan Petrescu a obținut performanțe importante pentru CFR Cluj și este judecat pe nedrept de către conducerea grupării din Gruia, potrivit Orange Sport.

Acuzații grave pentru Cosmin Contra, favorit să devină antrenor la CFR Cluj: „Nu degeaba este imaginea unei case de pariuri. A îngropat-o pe Dinamo”
ANTRENOR
Acuzații grave pentru Cosmin Contra, favorit să devină antrenor la CFR Cluj: „Nu degeaba este imaginea unei case de pariuri. A îngropat-o pe Dinamo”

„Sunt nişte declaraţii care îl caracterizează pe Dan, are dreptate în ce spune, are rezultate! Nu înțeleg de ce a fost contestat, de ce patronul nu l-a apărat? Trebuie să îl aperi, să încerci să-l protejezi. Clar este o ruptură şi ca atare va pleca. 

Simte că oficialii nu îi sunt aproape. Nu este în Europa League, cred că acesta a fost un motiv important pentru care e criticat. Dar până la urmă i-a calificat în Conference League. Sunt de partea lui Petrescu, faptele vorbesc”, a spus Florin Răducioiu pentru sursa citată.

Neluțu Varga vrea să scape de Dan Petrescu: „Dragoste cu sila nu se poate face!”

Luni, patronul Nelu Varga l-a taxat public pe Dan Petrescu și a afirmat că este dezamăgit de rezultatele echipei sale.

„Bate câmpii! I-am făcut absolut toate poftele și singurul lucru care mă interesa erau rezultatele. (...) Dragoste cu sila nu se poate face! Ne punem la masă și discutăm condițiile rezilierii. Nu voi fi rigid.

Până acum, nici măcar salariul lui nu și l-a câștigat din performanțele acestui sezon. Dacă ne raportăm la bugetul clubului, e o discrepanță serioasă între ce a adus prin rezultate și ce cheltuim. Firește că sunt nu nemulțumit, ci foarte nemulțumit!

Cum să mă simt altfel când am băgat atâția bani în jucători și ajungem să pierdem în Conference League cu ciuca bătăilor? E ceva care nu mai funcționează. S-a instaurat un blocaj pe care nu mi-l explic acum”, a spus Nelu Varga, potrivit Playsport.ro.

9victorii în toate competițiile are Petrescu în acest sezon pentru CFR Cluj

Mario Camora are încredere în Nelu Varga: „Suntem la zi cu salariile. Poate noi trebuia să facem mai mult” 

După ce a marcat golul victoriei cu FC Argeș, Mario Camora a ținut să-i mulțumească patronului pentru condițiile de la club.

„Patronul a făcut eforturi mari financiare. Noi suntem foarte mulțumiți cu ce a făcut patronul pentru noi. Suntem la zi cu salariile! Poate noi puteam să facem și mai mult. Ce e între patron și antrenor nu e treaba noastră. Noi suntem alături de patron în continuare!”, a spus Mario Camora la Orange Sport.

Citește și alte știri:

Zi decisivă la CFR Cluj » Dan Petrescu și Neluțu Varga discută azi rezilierea contractului! Contra așteaptă să semneze

Acuzații grave pentru Cosmin Contra, favorit să devină antrenor la CFR Cluj: „Nu degeaba este imaginea unei case de pariuri. A îngropat-o pe Dinamo”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
argus
argus  •  20 Septembrie 2022, 21:15

De unde pana unde "ar trebui sa-l apere" pe Petrescu? Cati bani ai pierdut subentionando echipa, cu salarii la zi si sa fii in pierdere cu 10 milioane Euro, ca sa dai sfaturi altuia? Petrescu este multumit de rezutate, ca sa sustina ideea "am contact inca doi ani, nu renunt la clauza"? El este "fata mare", nu are nici o vina pentru ratarea obiectivelor? Oare in contract nu sunt clauze de performanta? Pana la urma, cine-ti permite sa te joci cu investitia altuia, sa-i spui "ce trebuia" sa faca? Ai spus ce gandesti, fara sa te gandesti ce spui!

st.il.
st.il.  •  20 Septembrie 2022, 17:20

Cu sau fără petrescu, răducioiu sau alții, pe bietul varga și biata cfr, sunt sortite/ți falimentului. Mai vorbim !...

csaba
csaba  •  20 Septembrie 2022, 16:36

***, cati antrenori au câștigat 5 campionate la rand, de fapt așa judecă prostii care nu înțeleg nimic, poate la vârsta care o ai te mai primește la ff să mai citești cate ceva!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează