FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Adi Petre, dorit în străinătate! Echipa care l-ar putea salva de calvarul de la FCSB

Adrian petre (roșu), la FCSB
Adrian petre (roșu), la FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 31 august 2020 16:53 / Actualizat luni, 31 august 2020 16:58

Adi Petre (22 de ani) este dorit în Austria, de către Admira Wacker. Zilele atacantului la FCSB par a fi numărate.

Adi Petre, mesaj dur pe facebook pentru Gigi Becali: „Ai greșit crezând că sunt una dintre oile tale” » Atacantul s-a scuzat apoi în direct

Aflat în dizgrație la FCSB, unde nu a prins niciun minut pe teren în cele 3 meciuri ale roș-albaștrilor din acest sezon, Adi Petre a primit un posibil colac de salvare.

Admira Wacker, echipă din prima ligă din Austria, este interesată de serviciile atacantului, anunță digisport.ro. Dacă s-ar transfera acolo, Adi Petre ar ajunge direct pe podiumul celor mai valoroși fotbaliști ai echipei! Cotat la 800.000 euro de către Transfermarkt, Petre ar fi devansat doar de Emanuel Aiwu (19 ani, 2 milioane de euro), în timp ce Morten Hjulmand are aceeași cotă de piață ca el.

Sezonul trecut, Admira Wacker a terminat pe locul 11, campionatul având un număr total de 12 echipe, reușind să rămână in-extremis în prima ligă.

Gigi Becali cere 300.000 euro

Adrian Petre ar putea părăsi FCSB pentru doar 300.000 de euro. Cel puțin așa anunța Gigi Becali în urmă cu o lună: „M-a sunat impresarul și m-a întrebat cât vreau pe Petre. Am zis 300.000. Am dat 500.000, vreau 300.000”.

E o situație foarte delicată, nu știu ce se va întâmpla. Eu doar mă antrenez. dar cu siguranță trebuie să se întâmple ceva. Nu pot să îmi pun cariera în pericol. Am vorbit cu impresarul și sunt ceva oferte pentru mine. Până atunci sunt jucător la FCSB - Adi Petre, FCSB, despre viitorul său

În 12 meciuri la FCSB, în care a totalizat 559 minute pe teren, vârful arădean a înscris 2 goluri și a oferit o pasă de gol.

VIDEO. Intervenția lui Mihai Stoichiță la GSP Live: „Îmi pare rău de Adi Petre, sper să treacă peste aceste momente”

Mai multe știri despre FCSB:

FCSB - VIITORUL 3-0. Ilie Dumitrescu e impresionat de transformarea roș-albaștrilor: „E limpede că așa va fi”

3 detalii remarcate de Narcis Răducan după FCSB - Viitorul 3-0: diferența fizică, problema Viitorului + verdict în „cazul Petre”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
mdg1
mdg1  •  31 August 2020, 17:36

Eu l-aș da doar împrumut. Omul asta chiar cred ca mai merita o șansă!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează