FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Victor Pițurcă, mesaj pentru antrenorii de pe lista lui Becali: „Ce să facă la FCSB? Să fie marionete și antrenori secunzi?!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 mai 2021 16:35 / Actualizat vineri, 21 mai 2021 20:12

După ce a fost refuzat de Marius Șumudică și Nicolae Dică, Gigi Becali are acum pe listă alți antrenori pentru FCSB.

Marius Croitoru (FC Botoșani), Ilie Poenaru (Academica Clinceni), Andrei Prepeliță (FC Argeș) și Eugen Neagoe (liber de contract) sunt antrenorii pe care Becali i-ar putea oferta, dar aceștia sunt avertizați de Victor Pițurcă, unul dintre tehnicienii aflați în dizgrația lui Gigi Becali.

Victor Pițurcă, avertisment pentru antrenorii doriți de Becali: „Să se gândească dacă vor să fie secunzi”

„Pe mine nu mă interesează FCSB. În România contează doar Steaua pentru mine. Ce să facă antrenorii la FCSB? Să fie marionete?! Pentru că așa vrea Gigi. El vrea să facă echipa de start și schimbările. Cine vine trebuie să facă asta. Cine nu face nu vine la FCSB!

Poenaru și Croitoru sunt antrenori de perspectivă și au o anumită experiență. Să se gândească acum dacă vor să fie secunzi. Să se gândească bine, pentru că ei știu mai bine ce au de făcut.

Nu cred că Dică putea greși și putea accepta oferta lui Gigi. El a plecat la un drum cu Rădoi și era urât să părăsească naționala pentru a merge la o echipă la care să fie secund. El trebuie să rămână lângă Rădoi și să facă treabă acolo”, a spus Victor Pițurcă în emisiunea „Liga Digi Sport”.

O să iau un antrenor ieftin. Poate să zică lumea orice. O să vorbesc, poate, și cu Ilie Poenaru. Și cu Prepeliță, dar și cu Marius Croitoru, să vedem cum vede fotbalul. 

Mie îmi place fotbalul de posesie, tiki-taka. Eugen Neagoe, da. Numai să facă cum zic eu, nu ca Piți. E glumă! Neagoe, da 
- Gigi Becali

VIDEO Gigi Becali declarații de la palat despre viitorul celor de la FCSB: „O să mai vină doi fundași centrali”

Dezbaterea zilei » Contează cu adevărat cine e antrenor în acte la FCSB?

Citește mai multe știri despre FCSB:

Dezbaterea zilei, 21 mai » Contează cu adevărat cine e antrenor în acte la FCSB?

EXCLUSIV Ce spune impresarul lui Ulrich Meleke despre transferul internaționalului ivorian de la Botoșani la FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
maldini_1986
maldini_1986  •  22 Mai 2021, 13:47
Postat de florar pe 21 Mai 2021, 23:27

Ba știi ce loial a fost Pițurcă pentru echipa Armatei??? Atât de loial încât a fost de trei ori antrenor la Becali și în plus a vândut acțiunile lui Becali pe 500 000!!!Becali are acum echipa de fotbal și datorită acțiunilor cumpărate de la Pițurcă!!!!

De aia esti tu fcsbist si injuri Steaua ca a luat piturca bani de la becali...Te duce mintea, nu gluma.

143731175974645
Gelu Cristean  •  22 Mai 2021, 08:31

Becali face ce stie, baciul este ala care decide tot, stie management :))))

florar
florar  •  21 Mai 2021, 23:27
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Ba știi ce loial a fost Pițurcă pentru echipa Armatei??? Atât de loial încât a fost de trei ori antrenor la Becali și în plus a vândut acțiunile lui Becali pe 500 000!!!Becali are acum echipa de fotbal și datorită acțiunilor cumpărate de la Pițurcă!!!!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează