FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV » Antrenorul care l-a șlefuit pe Olimpiu Moruțan: „Nu e un copil favorizat de soartă” » Ce spune despre transfer: „Uitați-vă la Olăroiu și Lucescu”

Olimpiu Moruțan ar putea pleca de la FCSB în această iarnă
Olimpiu Moruțan ar putea pleca de la FCSB în această iarnă

Articol de - Publicat marti, 05 ianuarie 2021 17:44 / Actualizat marti, 05 ianuarie 2021 18:52

Costel Enache, 47 de ani, a analizat posibilitatea ca Olimpiu Moruțan (21 de ani, mijlocaș ofensiv) să plece de la FCSB în Emiratele Arabe Unite.

Costel Enache, despre plecarea lui Olimpiu Moruțan de la FCSB

Trebuie să vedem lucrurile din două perspective. Cea profesională, în primul rând, iar ulterior cea umană. Oli e plecat de mic de-acasă, nu e unul dintre copiii favorizați de soartă. Cred că știe cel mai bine ce are de făcut. 

În același timp, din punct de vedere sportiv, ar avea pentru ce să rămână la FCSB. E un club cu potențial mare, o trupă tânără, care are forța să ajungă în cupele europene și să realizeze o figură frumoasă”, a afirmat Enache în dialog cu Gazeta Sporturilor.

EXCLUSIV » Antrenorul care l-a șlefuit pe Olimpiu Moruțan: „Nu e un copil favorizat de soartă” » Ce spune despre transfer: „Uitați-vă la Olăroiu și Lucescu”

Enache alături de Moruțan, într-o conferință de presă la FC Botoșani

FCSB » Pierde Olimpiu Moruțan naționala?

Tehnicianul sub bagheta căruia Moruțan a jucat cele mai multe meciuri în Liga 1, la FC Botoșani, are încredere că Moruțan poate crește inclusiv în Emirate.

„În Golf, dacă ajungi la o echipă de top, poți face performanță. Răzvan Lucescu și Olăroiu au reușit lucruri remarcabile în Asia. Dacă obiectivul lui e să ajungă la națională, transferul în Emirate ar putea constitui un impediment.

Totuși, eu nu știu dacă Liga 1 e un campionat mult mai bun decât cel din Emirate. Performanță poți realiza oriunde. Moruțan poate fi cel mai bun fotbalist român și din acea ligă. Așa cum, din punctul meu de vedere, Olăroiu, din China, a fost cel mai bun antrenor român în 2020”, a adăugat tehnicianul lui U Cluj.

1.000.000 de euroa costat Moruțan atunci când a fost achiziționat de la FC Botoșani

66 de meciuriși 6 goluri are Moruțan la FCSB în campionat. Înaintea acestui sezon, el a fost considerat mai degrabă o soluție de rezervă, pentru momentele în care lipseau titulari obișnuiți

VIDEO » Găman, despre transferul lui Moruțan: „Lăsați naționala, pentru bani te apuci de fotbal”

Citește mai multe articole despre FCSB:

Gigi Becali, șanse mari să rezolve azi al doilea transfer al iernii: „Cluburile au ajuns la un acord”

Supercadoul de majorat făcut de Becali lui Octavian Popescu: „Gigi e încântat de el!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
calinescu_
calinescu_  •  06 Ianuarie 2021, 08:59

TZEPARI ORDINARI ....!!!!! VALOARE ZERO ...!!!

remarque
remarque  •  05 Ianuarie 2021, 23:00

Copilul e tentat de bani si pe undeva e firesc. Nu are parinti bogati care sa-i asigure traiul in cazul in care se accidenteaza sau in cazul in care iese din forma. Totusi deocamdata Morutan a reusit doar sa devina titular la FCSB. Mi se pare cam mult 10 mil de EUR pentru asta.

dobrin
dobrin  •  05 Ianuarie 2021, 21:21

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează