FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Basarab Panduru crede că a depistat de ce a vrut Dică să demisioneze: „În minutul 55 cu UTA are loc acest moment controversat”

Nicolae Dică și Basarab Panduru / Captură Orange Sport
Nicolae Dică și Basarab Panduru / Captură Orange Sport

Articol de GSP - Publicat marti, 18 octombrie 2022 12:01 / Actualizat marti, 18 octombrie 2022 14:30

Basarab Panduru (52 de ani), fost jucător important la Steaua în anii '90, are propria versiune cu privire la tentativa lui Nicolae Dică de a-și da demisia de la FCSB după victoria cu UTA de duminică, 2-1.

Panduru și-a îndreptat atenția către schimbarea efectuată de FCSB în minutul 55 al partidei de duminică. Într-un moment în care vicecampioana conducea pe tabelă și domina clar ostilitățile, Dică l-a scos pe Omrani, un atacant, și l-a introdus pe Răzvan Oaidă, un mijlocaș eminamente defensiv. Fostul fotbalist înaintează teoria conform căreia schimbarea i-ar fi fost dictată lui Dică de către Becali

Până în acest moment, Dică nu a explicat raționamentul acelei schimbări și nu a vorbit nici despre impulsul său de a o părăsi pe FCSB.

Dică rămâne în pericol la FCSB » Favoritul lui Gigi și MM e liber de contract, dar e pretențios
FCSB
Dică rămâne în pericol la FCSB » Favoritul lui Gigi și MM e liber de contract, dar e pretențios

Basarab Panduru, despre decizia lui Dică: „De ce ar putea să-şi dea demisia după un meci pe care-l câştigă?”

„Mă surprinde că şi-a dat demisia şi nu i-a fost [acceptată]. De ce ar putea să-şi dea demisia după un meci pe care-l câştigă? Înainte de meci, spunea că-şi dă demisia când vrea. 

Ce cred eu... în minutul 55 se face o schimbare controversată, nu pe stilul FCSB-ului. După îl vedem pe Omrani cu gheaţă la picior, iese Omrani, intră Oaidă. E contrar FCSB-ului. Eşti criticat la meciul cu Petrolul şi spune patronul că vrea posesie, vrea mingea

Se face schimbarea asta cu UTA (n.r. - o modificare de ordin defensiv). Se poate de la schimbarea asta? E schimbarea în stilul lui Dică? Se poate să fie de la asta nemulţumirea lui?”, a spus Panduru, la emisiunea „Minutul 91” de la Orange Sport, moderată de jurnalistul GSP Dan Udrea.

Basarab Panduru: „Ţi s-a impus ceva, te-a deranjat ceva?”

Aprobat de colegii de platou Constantin Zotta şi Florin Răducioiu, care i-au întărit ideea, Panduru și-a continuat teoria: 

E pe principiul FCSB-ului schimbarea asta? Ţi s-a impus ceva, te-a deranjat ceva? Eu întreb dacă s-ar putea ca demisia să fi plecat de la schimbarea asta. Niciodată nu s-a produs schimbarea asta aşa de devreme. 

Faci schimbarea asta în minutul 55, la 1-0? Când câştigi şi vrei să-ţi dai demisia, ceva te-a deranjat. Undeva, ceva este, că noi nu ştim ce au discutat ei”, a mai spus Panduru, conform sursei citate. 

Basarab Panduru crede că a depistat de ce a vrut Dică să demisioneze: „În minutul 55 cu UTA are loc acest moment controversat”
Momentul în care Omrani e înlocuit cu Răzvan Oaidă / Captură Orange Sport

Schimbarea asta a fost făcută de frică, nu? Că venea UTA, era periculoasă, dar e contrar fotbalului. FCSB nu făcea schimbările astea în minutul 55. Poate te-ai stăturat de ordine, dar pe asta cu demisia după o victorie nu o făceai niciodată. Dacă a rămas, înseamnă că «bine, mă, nu mai fac nicio schimbare, faci tu».

- Basarab Panduru

Nicolae Dică l-a anunțat pe Becali că vrea să plece de la FCSB după meciul cu UTA

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, este cel care a dezvăluit că Nicolae Dică a vrut să demisioneze de la FCSB după 2-1 cu UTA.

„(n.r- Când a vrut Dică să demisioneze?) După meci. Eu zic să-l întrebați pe Dică care a fost motivul. Eu am discutat, dar nu dau detalii, nu înregistrez convorbirile.

Încă o dată spun. Ai numărul lui? Am avut și noi o discuție azi noapte. Și după aceea a vorbit cu patronul. I-am spus patronului că nu vreau să știu ce s-a întâmplat, vreau să știu doar că rămâne. Și a rămas”, a spus Mihai Stoica în emisiunea „Sport Report”, moderată la Orange Sport de redactorul-șef adjunct al Gazetei, Dan Udrea.

Dică mi-a spus că vrea să demisioneze. Nu mai contează acum când mi-a spus asta. Dar, eu i-am transmis că nu pleacă de la Steaua (n.r. - FCSB) cu pată în CV. Nu pleci cu pată de aici. Ai voie să-ți dai demisia doar când ești sus. Așa a plecat și Toni Petrea de la Steaua. După ce a terminat pe locul doi. I-am spus să stea, să-și vadă de treabă în continuare și să câștige în campionat 

- Gigi Becali, conform digisport.ro

VIDEO Concluziile lui Narcis Răducan, după victoria roș-albaștrilor cu UTA: „Chiar dacă prinde play-off-ul, e greu ca FCSB să termine pe podium!”

Citește și alte știri despre FCSB: 

SUPERLATIVE 2022 Pentru un loc în galeria de lux a starurilor! De azi poți vota în prestigioasa Anchetă a Gazetei Sporturilor

Mihai Stoica a trecut prin mari emoții: „Era să intrăm în istoria universală a prostiei!”

ANALIZĂ GSP Provocare fără precedent pentru FCSB! Apare o situație nemaivăzută în Liga 1: diferența incredibilă de program între roș-albaștrii și Rapid

ANALIZĂ Paradoxul FCSB » Becali și-a îndeplinit obsesia, dar roș-albaștrii suferă la un capitol important

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
steaua.libera
steaua.libera  •  18 Octombrie 2022, 15:34

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alexiosas
alexiosas  •  18 Octombrie 2022, 14:44
Postat de VanBasten pe 18 Octombrie 2022, 13:55

Supraanalizati o superechipa care a luat un gol la 18 minute de la o echipa daneza. Sunt mai multe articole despre 10sebe decat despre toate celelalte echipe din prima liga luate la un loc.

sunt articole despre zecesebe mai multe decat despre orice la gesepe,iar sportul este ignorat complet,sunt competitii in care sportivi romani castiga medalii si nici macar nu sunt pomenite,dar trio fantastic "amuza" fanii cu echipe si meciuri din las fierbintiul propriu

VanBasten
VanBasten  •  18 Octombrie 2022, 13:55

Supraanalizati o superechipa care a luat un gol la 18 minute de la o echipa daneza. Sunt mai multe articole despre 10sebe decat despre toate celelalte echipe din prima liga luate la un loc.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează