FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali e încântat de Constantin Budescu și Ianis Stoica, dar are un nou „client”: „Nu știu ce se întâmplă cu el. Când a venit am zis că e de talie mondială...”

foto Cristi Preda/GSP
foto Cristi Preda/GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 22 noiembrie 2021 14:22 / Actualizat luni, 22 noiembrie 2021 15:04

Gigi Becali a revenit la sentimente mai bune față de Constantin Budescu (32 de ani), pe care îl criticase destul de des în ultima vreme. Finanțatorul de la FCSB l-a lăudat și pe tânărul Ianis Stoica (18 ani), dar s-a declarat dezamăgit de Claudiu Keșeru (34 de ani).

După ultima etapă a returului, în care FCSB a terminat 0-0 cu FC Voluntari, Becali l-a luat la țintă pe Constantin Budescu, enervat de faptul că acesta abuzează de tehnica sa:

„La FCSB se joacă fotbal, nu se dau exterioare! A dat șapte exterioare. Credea că a venit la FCSB să-l laude crainicul. Aici se joacă fotbal, nu se dau exterioare”, a afirmat Becali.

După ce a discutat cu fotbalistul și mulțumit de prestația din meciul cu Botoșani, Becali a îndulcit tonul:

„Ce am eu cu Budescu? Mă cert eu cu jucătorii? Îi cert eu pe ei! Cum adică, îi dau salariu și mă cert cu el? El face, tu îi plătești salariul, tu îl cerți, ești stăpânul. El slujește la echipă, e fotbalist, asta e meseria sa, să slujească echipa. Eu, patron, zic, iar el ascultă nemulțumirile mele. 

Dacă mă întâlnesc cu ei, sunt prieten cu ei, dar pe prieteni nu-i cerți? M-am întâlnit cu el și am glumit: «Ce faci, măi Budi, hai să dăm niște exterioare». Ce, nu m-am luat și de alții?”

I-a intrat în reflex să dea cu exteriorul, și nu e bine. E bine că a intrat și a câștigat meciul. El a făcut-o, el și Stoica, care a marcat golul de 2-1, au câștigat meciul”, a spus Becali la ProX.

Gigi Becali și-a reintrat în rolul de antrenor » Mesaj pentru Budescu: „Nu se joacă așa cum vrei tu! Ai văzut «circărie» la Messi sau Ronaldo?”
FCSB
Gigi Becali și-a reintrat în rolul de antrenor » Mesaj pentru Budescu: „Nu se joacă așa cum vrei tu! Ai văzut «circărie» la Messi sau Ronaldo?”

Gigi Becali e ferm: „Ianis Stoica nu e de vânzare!”

Prestația lui Ianis Stoica, autor al golului de 2-1 pentru FCSB în meciul cu FC Botoșani, l-a încântat pe Gigi Becali.

„Profilul lui Ianis Stoica este de număr 9. Toți mi-au spus, MM, antrenorii, chiar și Edi, că e nouar. Și m-am bucurat, că de nouar duce lipsă lumea. La ora asta, nu e de vânzare. E puternic, are fizic, forță, apare în fața porții, e foarte inteligent, nu zici că are 18 ani dacă vorbești cu el, ci 23”.

Becali, despre Keșeru: „Nu știu ce se întâmplă, toate mingile le returnează”

Claudiu Keșeru a fost schimbat în minutul 59 al meciului cu FC Botoșani, după o prestație ștearsă, și a devenit noua țintă a patronului:

„Nu știu ce se întâmplă cu Keșeru. Când a venit, am zis că e de talie mondială, că joacă la orice echipă din lumea asta. Forță, viteză, șut, protejează mingea, goluri din toate pozițiile. Am zis că e mult mai bun decât era înainte, că a crescut, dar acum nu știu ce se întâmplă, toate mingile le returnează. Dar nu vreau să-i zic nimic. Eu cred că își va reveni”, a mai declarat Becali pentru sursa citată.

E normal să fie supărat Keșeru, înseamnă că ceva nu i-a convenit. E important ca toată lumea să înțeleagă că suntem o echipă. Să tragem toți în aceeași direcție! Chiar dacă un jucător nu are o exprimare grozavă, trebuie să se pregătească mai bine și să facă un joc mai bun data viitoare.

- Toni Petrea, antrenor FCSB

VIDEO Anton Petrea: „N-am mai trăit un asemenea meci. Am avut emoții foarte mari” + Ce spune despre schimbările efectuate

Citește și alte articole despre Liga 1:

Sorin Cârțu, ironic: „FCSB - Botoșani? L-am mai văzut”

FCSB joacă așa cum își dorea Gigi Becali: „Chiar dacă pierdeam, nu aveam niciun fel de nemulțumire” + Laudă jocul lui CFR Cluj și o exclude pe Craiova din lupta la titlu

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
talpaiadului
talpaiadului  •  22 Noiembrie 2021, 17:28

Becali este un om simplu, care reactioneaza instinctual si spune ceea ce-i vine lui in minte la momentul respectiv, fara a se gandi la implicatiile cuvintelor sale. In ceea ce-l priveste pe Keseru, el este atacant si nu mijlocas, are nevoie de pase in fata portii pe care sa le poata fructifica. Cand ii ai pe Budescu si Keseru in lot, apti de joc si tu ii introduci pe rand, unul in locul celuilalt, inseamna ca platesti doua salarii mari degeaba si faci mai mult rau decat bine echpei.

ramon_oblete
ramon_oblete  •  22 Noiembrie 2021, 15:45
Postat de mario78a pe 22 Noiembrie 2021, 15:17

Gata tata... Sampion lig

Dacă karagandy nu e de acord, ce te faci?

drdrd3
drdrd3  •  22 Noiembrie 2021, 15:41

am avut mingea?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează