FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC BOTOȘANI 3-1

Budescu dezvăluie o întâlnire cu Becali și anunță: „Vreau să rămân acum”

FCSB - FC Botoșani 3-1. Constantin Budescu, „decarul” vicecampioanei, dezvăluie că Gigi Becali i-a vizitat recent la baza de pregătire. +17   FOTO
FCSB - FC Botoșani 3-1. Constantin Budescu, „decarul” vicecampioanei, dezvăluie că Gigi Becali i-a vizitat recent la baza de pregătire.

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 noiembrie 2021 22:58 / Actualizat duminica, 21 noiembrie 2021 23:16

FCSB - FC Botoșani 3-1. Constantin Budescu (32 de ani), „decarul” vicecampioanei, dezvăluie că Gigi Becali i-a vizitat recent pe jucători la baza de pregătire.

În ultimele zile, Budescu a fost un client frecvent al lui Becali, care l-a criticat pentru că abuzează de exterioare. Mijlocașul vicecampioanei nu simte nicio presiune suplimentară. Contra lui FC Botoșani a intrat pe parcurs și a pasat decisiv la golul doi, marcat de Ianis Stoica.

Constantin Budescu nu e afectat de criticile lui Gigi Becali

„Critici? După, la câteva zile, a spus altceva. Vorbește pe la TV, dar n-avem ce face. Trebuie să ne vedem de treaba noastră și să facem cât mai multe puncte.

Dânsul a fost la bază și am avut o cu totul și cu totul altă discuție. Era total opus față de cum îl vedeți dumneavoastră la TV”, a declarat Constantin Budescu, la Telekom Sport, după FCSB - FC Botoșani 3-1.  

FCSB - FC Botoșani 3-1. Constantin Budescu, despre...

  • statutul de rezervă: „Păi ce, e prima dată? E alegerea antrenorului, trebuie să ne vedem de treabă și la final să ne uităm la rezultate”
  • plecarea lui Edi Iordănescu: „Nu se aștepta nimeni, nu era cazul. Am rămas cu toții surprinși, dar n-am avut ce face. Noi trebuie să rămânem. Din păcate, antrenorul depinde de mai multe lucruri, nu numai de rezultate”
  • varianta de a se despărți de FCSB: „Eu nu am spus că vreau să plec. Pot pleca în orice perioadă de transferuri, pentru că am această clauză. Dar vreau să rămân acum”

Știam că ne așteaptă un joc greu. Cei de la Botoșani mereu au încercat să joace fotbal. Ne bucurăm că am învins, aveam nevoie de cele 3 puncte. Suntem fericiți, acum o luăm de la capăt să câștigăm și următoarele jocuri. Suntem jucători profesioniști și mergem mai departe, indiferent de antrenor
- Valentin Gheorghe, extremă FCSB

FOTO. Cele mai tari imagini din FCSB - FC Botoșani 3-1:

+13 FOTO

Clasamentul actualizat din Liga 1:

Ce a spus Florin Bratu, după FCSB - FC Botoșani:

Citește mai multe știri despre fotbalul din Liga 1:

Repriza și gafa: încă o eroare uriașă în FC Argeș - CSU Craiova

Florin Răducioiu a bătut palma cu Dinamo: „Sosirea mea, iminentă”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
corectu
corectu  •  22 Noiembrie 2021, 07:52

La marea ocazie de gol pe care a avut-o a dat cu„exteriorul.”

pol1tehnicaiasi
pol1tehnicaiasi  •  21 Noiembrie 2021, 23:15

2 pauza si 1 final? hmmm

Vezi toate comentariile (2)
Comentează