FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Ce se întâmplă cu Harlem Gnohere? Situația la zi a francezului + de ce nu poate evolua în primele etape din play-off

Harlem Gnohere are în continuare o situație dificilă la clubul lui Gigi Becali. +29   FOTO
Harlem Gnohere are în continuare o situație dificilă la clubul lui Gigi Becali.

Articol de GSP - Publicat marti, 02 iunie 2020 22:35

Harlem Gnohere (32 de ani), atacantul lui FCSB, s-ar fi întors în România marți, anunță Antena Sport. Francezul are în continuare o situație dificilă la clubul lui Gigi Becali. 

  • CONTEXT: Gnohere este căzut în dizgrația lui Gigi Becali și va da clubul în judecată, după ce a fost băgat în șomaj tehnic pe perioada stării de urgență din România;
  • Francezul a răbufnit pe Instagram cu un mesaj controversat, care pare a fi un atac către Becali, cel care a spus în repetate rânduri că „Bizonul” mai are contract cu FCSB doar până pe 30 iunie: „Boala Alzheimer e o boala progresivă care distruge memoria și alte funcții mentale importante! Conexiunile neuronale și neuronii de asemenea se degradează și mor! Asta înseamnă distrugerea memoriei și alte funcții mentale importante”

Pe lângă conflictul mocnit cu Becali, „Bizonul” are și alte probleme. Cum abia a revenit din Belgia, acesta e nevoit să stea în izolare timp de 14 zile, ceea ce înseamnă că va rata sesiunile de antrenament ale lui Bogdan Vintilă. 

Mai mult, dacă Becali își va schimba decizia și îi va permite „Bizonului” să reintre în circuitul echipei, el nu va putea fi folosit, cel mai probabil, până la startul returului play-off-ului. Gnohere e în urmă cu pregătirea fizică, nefiind prezent la reunirea roș-albaștrilor din urmă cu două săptămâni. 

VIDEO. Plan secret al lui Răzvan Burleanu?! Șeful FRF, acuzat la GSP LIVE: „Vrea să desființeze LPF pentru bani”

Citește și alte știri despre FCSB: 

FCSB. A fost dezvăluită echipa care negociază pentru Florinel Coman » Mutarea, anunțată misterios de Giovanni: „Gata, vine surpriza!”

FCSB. Gigi Becali, gata să bată recordul în Liga 1! Anunțul făcut de vărul Giovanni: „10-12 milioane de euro”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
stefan..
stefan..  •  02 Iunie 2020, 23:20

De ce nu ia GSP atitudine fata de aparenta calomnie dintr-un comunicat oficial al unui club din prima liga. Citare: "gesepelul este substantiv de gen masculin însemnând pseudo-ziarist aflat sub contract cu Gazeta Sporturilor și care în proporție de 70% ține cu FCSB, iar în proporție de 30% cu cine dă mai mult)" Cu cenzura nu rezolva nimic. La luptă!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează