FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ 0-2

FCSB - CFR CLUJ 0-2 // Analiza lui Toni Conceicao după KO-ul aplicat FCSB-ului

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 decembrie 2018 22:16

Toni Conceicao, portughezul de pe banca celor de la CFR Cluj, a comentat vicoria reușită de echipa sa pe terenul FCSB-ului, scor 2-0 (Deac '28, Al. Ioniță II '90+6). 

"Poate este un record că avem 8 victorii la rând în deplasare, dar mai importantă e performanța echipei. Am făcut un joc bun, jucăm foarte bine de 6-7 meciuri. Jucătorii au depus o muncă foarte bună. Am fost concentrați, ambițioși și ne-am dorit să câștigăm. Suntem pe un drum bun. Sunt fericit pentru munca depusă de echipă.

Toată echipa a jucat foarte bine. În a doua repriză au fost momente mai grele, Steaua venise peste noi, dar ne-am revenit apoi. 

O să vedem ce se întâmplă în iarnă. Trebuie să fim echilibrați și să vedem ce jucători noi vor veni", a spus Conceicao, la TV Telekom Sport.

AICI ai detalii despre FCSB - CFR Cluj 0-2!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează