FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ 0-2

FCSB - CFR CLUJ 0-2 // Ce i-a spus Dică lui Moruțan când l-a scos de pe teren după doar 36 de minute

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat sambata, 22 decembrie 2018 22:38

Olimpiu Moruțan, 19 ani, a fost protagonistul unor scene de neînțeles în partida FCSB - CFR Cluj 0-2. Trimis pe teren imediat după pauză, fotbalistul a fost schimbat în minutul 82 de Dică, în locul său fiind introdus Raul Rusescu.

Nedumerit cu privire la deciza antrenorului său, Moruțan a purtat o discuție cu Dică imediat după ce a părăsit terenul. Tehnicianul i-a explicat că hotărârea luată a fost una pur tactică, iar fotbalistul s-a îndreptat către banca de rezerve.

Ieșirea de pe teren a lui Moruțan nu a fost pe placul fanilor steliști. Aceștia l-au fluierat pe Dică și i-au solicitat demisia imediat după schimbare. 

Inclusiv Gigi Becali l-a luat la țintă pe Dică pentru că l-a scos pe Moruțan din teren: "E nebun la cap! L-a scos pe Moruțan, l-a scos pe Man și l-a băgat pe Alexandru Stan. A făcut asta să-și bată joc de mine".

GSP.ro a anunțat în exclusivitate că Laurențiu Reghecampf îi va lua locul lui Dică la FCSB!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
portardelegenda
portardelegenda  •  23 Decembrie 2018, 06:49

Gigi e greu sa -si bată cineva joc de Gigi căci el își bate permanent joc de el insuși

Vezi toate comentariile (1)
Comentează