FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CHINDIA 3-2

Fotbaliștii celor de la FCSB, despre „ravagiile” făcute de Dică la pauză: „Au fost momente cumplite!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 august 2022 23:47 / Actualizat luni, 15 august 2022 00:31

FCSB a învins-o pe Chindia, scor 3-2, pentru prima victorie stagională din Liga 1. Florinel Coman (24 de ani), căpitanul roș-albaștrilor și Andrei Cordea (23), au comentat revenirea spectaculoasă a echipei lor. 

La pauza meciului cu Chindia, când roș-albaștrii erau conduși cu 2-0 deși evoluau în superioritate numerică, în vestiarul echipei au fost „ravagii”, după cum a dezvăluit Nicolae Dică. Coman și Cordea au explicat ce s-a întâmplat la pauză.

Vedeta de 6 milioane a lui Becali a ratat cu poarta goală » Vezi faza antologică din ultimele secunde de la FCSB - Chindia!
FCSB - CHINDIA 3-2
Vedeta de 6 milioane a lui Becali a ratat cu poarta goală » Vezi faza antologică din ultimele secunde de la FCSB - Chindia!

„A fost greu în prima repriză. În a doua, Mister a pus lucrurile la punct. Sincer nu ştiu ce s-a întâmplat în prima repriză. Tot vin colegi noi şi trebuie să îi integrăm. Au intrat jucători cu calitate şi ne trebuia această victorie. 

Mister Nick a luat atitudine. Am făcut ce ne-a spus. Sunt un jucător tânăr. Pot să joc din 3 în 3 zile. Zi de zi trag de mine. Nu vreau să mă compar cu nimeni. Trebuie să analizăm bine şi să îi atacăm unde sunt mai vulnerabili”, a declarat Cordea la Orange Sport.

A fost un meci dificil. S-au apărat foarte bine. A trebuit să mutăm mingea dintr-o parte în alta. N-am gestionat foarte bine jocul nostru. Au fost ocazii, dar asta este. 

Dacă marcam după roşu, se făcea meciul mai uşor. Nicolae Dică a avut un discurs dur. Am zis că trebuie să intrăm şi să întoarcem rezultatul. Au fost momente cumplite. Sunt fericit pentru că ne-am calificat în play-off-ul Conference League. M-am odihnit şi am revenit.

- Florinel Coman, mijlocaș FCSB

+11 FOTO

VIDEO Andrei Cordea, după FCSB - Chindia 3-2: „Nu pot să îmi explic începutul slab”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Pariul lui Dică în FCSB - Chindia: „L-am urmărit și în Divizia B. E de perspectivă”

Șumudică a dezvăluit de ce l-a sunat Mihai Rotaru, după demiterea lui Balint

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
ionutplural
ionutplural  •  15 August 2022, 09:29

Mister *** a luat atitudine :))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

FCSB_e_Steaua
FCSB_e_Steaua  •  15 August 2022, 00:44

Bravo baieti, ati facut catzelusele dinamoviste "doar dinamo in B" sa scheaune cu booticul plin si lingaaai de bocanci talpanisti sa urle de frustrare si prostie, practic loserii astia traiesc din meciurile Stelei ca la echipele lor de *** nu au ce trai decat umiliiiinta si ruuuusine!!! FCSteauaBucuresti=FCSB!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează