FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CLINCENI 0-0

FCSB - CLINCENI 0-0 // Florinel Coman își pune cenușă în cap: „Ar trebui să ne trezim!”

Articol de GSP - Publicat luni, 10 februarie 2020 22:28

Florinel Coman (21 de ani, extremă stânga) a fost foarte dezamăgit de prestația roș-albaștrilor din partida FCSB - Academica Clinceni 0-0.

Clasamentul LIVE din Liga 1

„Nu ne-am creat nicio ocazie de gol. Nu ne-am înțeles pe teren. A fost un meci foarte slab din toate punctele de vedere. N-am avut nicio ocazie mare. Noi nu șutăm la poartă, nu vedem poarta. Nu știu ce să spun. Asta e problema cea mai mare a noastră. Ne încurcăm cu echipele mici. N-am legat două pase, n-am intrat în combinații. 

Ar trebui să ne trezim. Așa se întâmplă în fiecare an. Vom vedea ce va fi. Prima dată trebuie să vorbim și să vedem ce facem. A fost cel mai prost joc al meu din acest campionat”, a declarat Coman la Look Sport.

+7 FOTO

Crețu, dezamăgit de prestația echipei contra celor de la Clinceni: ”E foarte frustrant”

Match preview Dinamo - FCSB

Citește și:

Becali a anunțat plecarea unui stelist: „Cum să nu-l vând? Vând tot!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
138672209828437
Gelu Oanca  •  11 Februarie 2020, 11:10

Ma baiatule, tu esti un jucator de fotbal,nu esti fotbalist nu meriti poate nici un 1000.000, cine dracu sa dea atatia bani pe unul cand fuge zici ca calca in farfurii.

deusdat
deusdat  •  11 Februarie 2020, 00:48

La 30 de milioane cât face, Mbappan rezolvă sigur. Puțină răbdare, în playoff o să vedeți de ce e în stare. Și pe urmă, Premier League! Iuhuu!

159033828487862
Daniel Nedelcu  •  11 Februarie 2020, 00:29

...clubul ăsta are jucătorii pe care îi are,marele antrenor pe care îl are și niște conducători dubioși care au rezultatele pe care le merită!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează