FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CRAIOVA 2-0

FCSB - CRAIOVA 2-0 // Fierbe Bănia! Sorin Cârțu, despre plecarea lui Victor Pițurcă de la Craiova: „Nu e vorba de frică, ci de respect”

Articol de GSP - Publicat luni, 23 decembrie 2019 21:26

Sorin Cârțu (64 de ani), președintele Craiovei, a vorbit despre viitorul antrenorului Victor Pițurcă (63 de ani). Oltenii sunt în degringoladă după înfrângerea cu FCSB, 0-2, iar funcția fostului selecționer e în pericol.  

„Pițurcă a venit la echipă și e continuatorul proiectului din vară. El e șeful proiectului și trebuie să rezolve ce și-a propus. Nu mă apuc să comentez despre joc, fiindcă intră în responsabilitatea lui Pițurcă. Nu e fair-play să mă apuc să comentez ce joacă echipa sau unii jucători. Întrebați-l pe el. 

Nu e vorba că mi-ar fi frică, e vorba de respect. Nici mie nu îmi convenea ca alții, din alte sectoare, să intre peste mine. Nu e vorba de loialitate, ci de respect. 

Acest lot ar trebui să producă mai mult. S-au făcut niște sacrificii, inclusiv astă-vară, când s-au cheltuit aproape 3 milioane pentru aducerea unor jucători”, a spus Cârțu, la TV Telekom Sport. 

În prealabil, la o altă televiziune, Sorin Cârțu a făcut o serie de declarații incendiare, temându-se că cineva din club ar fi putut să le divulge celor de la FCSB tactica pentru partida de duminică seara

VIDEO // Bogdan Vătăjelu: „Nu suntem siguri de play-off”

Vezi și: 

Sorin Cârțu e nemilos cu jucătorii și se teme de o TRĂDARE din interior: „E foarte grav ce se întâmplă! Cred că FCSB știa cum o să jucăm”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
dansy
dansy  •  30 Decembrie 2019, 19:07

Ma tot uit pe comentariile referitoare la Universitatea Craiova si Victor piturca si nu imi vine sa cred cata prostie exista printre asa zisii comentatori.Pai ce sa faca bai oameni buni Piturca daca : -la Cluj greseste grav Acka si luam gol in finalul meciului; -Cu FCSB la Craiova greseste grav Pigliaceli; -Cu FCSB la Bucuresti gresesc grav acelas Acka si Balasa; -pe de alta parte atacantii dau mingea oriunde dar numai in gol nu; -Piturca a contat foarte mult pe Colici,Mateiu si Martici care au fost mai mult accidentati

104354204195252
Pierre Tzutzea  •  24 Decembrie 2019, 13:53

imi pare rau dar a te duce la pomul laudat cu sacul se adevereste ca nu vei face nimic. am spus si de razvan lucescu si de olaroiu si altii ca nu vor face nimic daca vor veni in tara. sint rupti iar calitatea lor este discuabila in a fi motive sa fie atit de mult laudati. si lucescu stie asta ca ar iesi si mai sifonat. ei nu pot merge decit la cei cu bani care pot aduce jucatori nu mai pot crea nu mai pot restructura nimic. in acest caz altii sint antrenorii de azi care pot face asa ceva. piturca a stat mult pe bara a dat din clanta cit a putut si cu aroganta-i cunoscuta plus jocul la cacealma l-a facut in cel din urma propria slabiciune de a se crede mare sa accepte sa fie din nou antrenor. dovada se vede la cit de conflictual este si echipa mergind prost. italianul care a fost antrenor a fost cel mai bun si o sa regrete mult craiova acest antrenor. sincer la acest moment cred ca rednic este cel mai tare pentru craiova doar ca a fost dinamovist. piturca este depasit din toate punctele de vedere. sint sigur ca va pleca. dar asteapta sa fie demis pentru a-si lua banii. craiova a gresit si ei din zgircenie din nestiinta pe cind l-au lasat pe italian sa plece. totul este o harababura si usor, usor se va desumfla acest club plin de talente dar fara stiinta conducerii.

336378437189884
Malus Dacus  •  24 Decembrie 2019, 11:06
Postat de gabryel28 pe 24 Decembrie 2019, 10:04

Satana a intrat la clonati:) Dale la temelie piti asa cum numai tu sti sa o faci?

...fă, bă, liniște, că nu se discută despre Adibas pe-aici!...

Vezi toate comentariile (20)
Comentează