FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CS MIOVENI

MM Stoica, „principal” de urgență la FCSB: „Ce să-mi spună Edi? Sper să nu-l vedem pe Vlad atacant”

FCSB - CS Mioveni, în etapa #12, live
FCSB - CS Mioveni, în etapa #12, live

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 octombrie 2021 20:20 / Actualizat sambata, 16 octombrie 2021 20:32

FCSB joacă acasă cu CS Mioveni, de la ora 20:30. Mihai Stoica, managerul general al roș-albaștrilor, i-a ținut locul lui Edi Iordănescu, infectat cu COVID, la flash-interviul premergător meciului de la Buzău.

Programul complet al etapei #12

„Să fim prima echipă care s-a prezentat în 13 și a câștigat, cam asta ne dorim. Am fost la limită, au picat 2 azi dimineață. „Cei 13 de la Barletta” (n.r. un film italian din 1975, cu Bud Spencer). Sper doar să nu avem probleme cu accidentările. A plouat non-stop în ultimele zile, dar terenul se prezintă bine. 

Avem accidentări de durată, sunt indisponibili de mai mult timp Octavian Popescu, Șut și Budescu, iar Ovidiu Popescu va sta 4-6 săptămâni. Are entorsă de gradul 3, la un antrenament de acum 3 zile s-a întâmplat.

Dacă o să țin legătură cu Edi Iordănescu prin telefon? De ce, să ne spună ce schimbări să facem? Păi, e doar Musi pe bancă, atât (n.r. - râde). Am trăit multe în fotbal, dar așa ceva n-am crezut, că o să pregătesc înainte de meci: echipament de jucători de câmp pentru portari. E o premieră. Sper să n-avem ocazia să-l vedem pe Vlad atacant. Dacă va fi o schimbare, să fie cea ocazionată de intrarea unui copil de 17 ani care ne-a calificat în Cupa României. 

Nu avem alt obiectiv decât victoria. Avem încredere, altfel făcea un jucător entorsă și amânam meciul. Faptul că Edi, staff-ul lui și alți jucători nu sunt aici nu poate decât să crească spiritul combativ al acestei echipe. Cei care vor intra în teren vor fi gladiatori”, a declarat MM la Telekom Sport.

FCSB - CS Mioveni: echipele de start

FCSB a respectat la limită numărul de jucători - 13 - pe care o echipă trebuie să îl aibă în lot pentru un meci de Liga 1.

FCSB: A. Vlad - Haruț, Vinicius, Miron, Radunovic - Olaru, Perianu, Fl. Tănase - I. Stoica, Keșeru, Dumiter
REZERVE: Târnovanu, Musi
ANTRENOR: Edward Iordănescu

CS MIOVENI: I. Popescu - Garutti, Scarlatache, Burnea - Oancea, Dat, Vereș, Dumitriu, Buziuc - A. Cristea, Rusu
REZERVE: Sima, Al. Iacob, Cierpka, Panait, Balaur, Șerbănică, Rădescu, Ciucureanu, Blănaru
ANTRENOR: Alexandru Pelici

Stadion: Gloria (Buzău)
Arbitru: Bîrsan Marcel (Bucureşti) / A1: Avram Valentin (Bucureşti), A2: Marchidanu Marius Cristian (Brăila)

MM Stoica anunță ultimele noutăți de la FCSB: „Mulțumim, Olăroiu! Suntem Steaua!”

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a sunat adunarea aseară, înaintea meciului cu CS Mioveni. Roș-albaștrii sunt decimați de COVID-19.

„Chiar dacă avem doar 15 jucători apți cu noi (dintre care 4 U21), chiar dacă lipsesc Edi Iordănescu și 4 membri ai staff-ului tehnic precum și alți colegi de care aveam nevoie, chiar dacă am fost din nou alungați din municipiul București (cu 3 stadioane ridicate din bani publici care ne puteau găzdui contracost)… 

Suntem încrezători… pentru că - la fel ca anul trecut în derby - băieții se mobilizează exemplar în astfel de situații, pentru că Buzăul este orașul din provincie cu cel mai mare procent de steliști, pentru că Peluza Nord Steaua Oficial va fi din nou lângă noi mâine și pentru că suntem STEAUA (după unii, puțini, doar FCSB)!”, a scris MM pe Facebook.

Stoica i-a mulțumit și lui Cosmin Olăroiu, pentru acceptul acestuia ca Eugen Nae, antrenorul de portari din staff-ul lui, să fie angajat de urgență de FCSB, după ce Marius Popa, responsabilul cu goalkeeperi al vicecampioanei, a fost testat pozitiv la COVID-19.

„Mulțumim din suflet lui Oli pentru ajutorul necondiționat oferit și lui Eugen Nae care mâine își va suplini prietenul (și fostul coleg)”, a mai scris Stoica.

FCSB a mai pierdut un jucător! 12 indisponibili pentru meciul cu Mioveni » Cum poate arăta primul „11” + cine va conduce echipa de pe bancă

Ovidiu Popescu (27 de ani) s-a accidentat la antrenamentul celor de la FCSB din această dimineață și nu va putea fi utilizat la meciul cu CS Mioveni din etapa 12 a Ligii 1.

FCSB se confruntă cu probleme serioase de efectiv înainte de meciul cu CS Mioveni din etapa 12. Vicecampioana va avea 12 absenți la meciul de diseară, după ce a suferit încă o pierdere la antrenamentul din această dimineață.

Ovidiu Popescu, accidentat înainte de FCSB - CS Mioveni 

Mijlocașul defensiv Ovidiu Popescu are probleme medicale și nu va putea fi utilizat cu CS Mioveni. În absența acestuia, trioul de la mijloc ar putea fi format din Darius Olaru, Ovidiu Perianu și Florin Tănase. 

Cine va sta pe banca FCSB-ului

Situația este dificilă și la nivelul băncii tehnice. În absența „principalului” Edi Iordănescu și a colaboratorilor săi, pe bancă vor sta Eugen Nae, cel care a revenit la FCSB ca antrenor de portari, managerul general Mihai Stoica și preparatorul fizic Thomas Neubert. 

Marcel Bîrsan, delegat la meciul FCSB-ului

Comisia Centrală a Arbitrilor a delegat brigada de arbitri care va conduce meciul de la Buzău dintre FCSB și CS Mioveni. „Centralul” Marcel Bîrsan va fi ajutat de asistenții Valentin Avram și Marius Cristian Marchidanu, în vreme ce arbitru de rezervă va fi Marian Barbu, iar observator Corneliu Fecioru. 

Marcel Bîrsan este un arbitru care de-a lungul timpului a provocat mai multe reacții dure din partea lui Gigi Becali, patronul de la FCSB.

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Operat din nou! Calvarul jucătorului de la FCSB continuă: „Încă un hop”

Crăciunescu n-a mai răbdat, după ce a văzut declarațiile lui Rednic: „Hai, mă, ne lași? Cum să spui asta?”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
7even
7even  •  17 Octombrie 2021, 12:03
Postat de Papaia Antoniadis pe 16 Octombrie 2021, 20:43

Am plecat acum 31 de ani din România, în State. Când sunt foarte nostalgic și mă gândesc la țara de naștere și încerc să-mi imaginez cum a evoluat, nu am nevoie decât de fața lui MM ca să-mi dau seama ca Darwin s-a oprit la jumatea drumului, în ipoteza unidirectionalitatii evoluției. MM ne dovedește că e posibil și drumul invers ????

Cred ca ai plecat de 31 in "sate" nu in State.Inteleg sa nu-ti placa caracterul sau atitudinea unei persoane dar ca in secolul XXI sa te "legi" de aspectul fizic al unui om care-ti este antipatic,e rusinos.Nu se vad deloc cei 31 de ani petrecuti in Vest.Daca te refereai strict la comportamentul lui eram total de acord.Ai vrut sa fii ironic dar de fapt mi-ai dovedit ca romanasii nostri plecati pe afara nu se vor schimba in veci.Fii tu primul care sa infirme regula si demonstreaza ca ai invatat ceva (bun)pe acolo pe unde-ti traiesti zilele.Sanatate!

aurelianionut
aurelianionut  •  16 Octombrie 2021, 23:16

Hopaaa,scriitoru'' e antrenor?:))))))))

1661261537422411
Mecanicacd Srl  •  16 Octombrie 2021, 21:41

numai in studentie a fost secund ,acolo nu putea altfel!!!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează