FOTBAL  »  Superliga  »  CS MIOVENI - FCSB

Petrea dezvăluie ce problemă are FCSB: „Am păcătuit în meciurile precedente” + care e situația lui Florinel Coman

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 februarie 2022 13:05 / Actualizat vineri, 18 februarie 2022 14:01

Toni Petrea, antrenorul celor de la FCSB, a susținut azi o conferință de presă și a prefațat meciul cu CS Mioveni.

  • CS Mioveni – FCSB se joacă sâmbătă, de la 19:55. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe LookSport+, DigiSport și TV Telekom Sport

Antrenorul roș-albaștrilor a lăudat formația pregătită de Alexandru Pelici și spune că jucătorii săi trebuie să fie atenți în momentul în care CS Mioveni pleacă pe contraatac.

CS Mioveni - FCSB, meci de penalty-uri » Echipa care a beneficiat cel mai mult de pe urma loviturilor de departajare vs. formația care a suferit cel mai mult
CS MIOVENI - FCSB
CS Mioveni - FCSB, meci de penalty-uri » Echipa care a beneficiat cel mai mult de pe urma loviturilor de departajare vs. formația care a suferit cel mai mult

Toni Petrea dezvăluie ce problemă are FCSB

„Ne așteaptă o deplasarea grea. Jucăm contra unei echipe bune, care se apără bine. Jucătorii de la Mioveni sunt bine așezați de Pelici, primesc puține goluri și pleacă bine pe contraatac.

Jucătorii noștri trebuie să fie atenți la contraatacuri. Meciurile trecute am păcătuit la tranziția negativă. Sper să nu mai aveam probleme de acest fel. Vrem să eliminăm aceste greșeli, analizăm mereu partidele. 

Mai mult, sper să avem mai multe ocazii de gol, pe care să le și finalizăm bine. Am avut ocazii în partidele precedente, dar nu am luat decizia corectă. 

Nu mai vreau un joc ca cel contra Chindiei, cu răsturnări. Vreau un joc bun, în care să marcăm primii. E greu să iei două goluri în prima repriză, iar în partea a doua să alergi după egalare”, a declarat Petrea în conferință.

Ce se întâmplă cu Florinel Coman

După ce a ratat meciul contra Chindiei, Florinel Coman nu va juca nici cu CS Mioveni, iar Toni Petrea a dat detalii despre situația extremei de 23 de ani.

„Nu ne vom putea baza pe Coman. Încă nu e refăcut. A avut un test de COVID-19, dar a ieșit pozitiv la testul de gripă. A trebuit să stea izolat, pentru că gripa e foarte contagioasă. Azi a venit pentru prima dată la bază”, a adăugat antrenorul.

Achim s-a antrenat, dar nu e un nivel optim pentru a face parte din lotul pentru meciul cu CS Mioveni
 – Toni Petrea

VIDEO Totul despre CS Mioveni - FCSB

Citește și: 

MM Stoica explică de ce n-a vrut să aducă golgeterul Ligii 1 la FCSB: „Ați sărit pe mine, că sunt prost...”

Jucătorul pe care Mihai Stoica îl consideră indispensabil la FCSB: „Nu concep echipa fără el. E cel mai bun!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1153408614698849
George Dumitrache  •  18 Februarie 2022, 14:14

Spune-i lui Jiji sa nu-ti mai bage petardele in echipa. Jiji, alchimistul.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează