FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CS U CRAIOVA 3-2

FCSB - CS U CRAIOVA 3-2 // Marius Bilașco, replică după ieșirea lui Mihai Stoica la adresa arbitrilor: „Aceeași piesă de teatru pe care am văzut-o de atâtea ori”

FOTO: Captură @TV Telekom Sport
FOTO: Captură @TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat luni, 01 aprilie 2019 20:07

Mihai Stoica a avut o ieșire dură la adresa arbitrajului românesc, după victoria obținută de FCSB contra celor de la CS U Craiova, scor 3-2. Marius Bilașco, directorul departamentului de scouting de la CFR Cluj, a oferit replica.

  • Directorul sportiv al celor de la FCSB s-a legat de golul anulat eronat de brigada care l-a avut la centru pe Ovidiu Hațegan (detalii AICI). 

„Nu am înțeles ce treabă avea CFR Cluj. Dacă era vreo echipa avantajată, era cea din meciul respectiv. Mihai Stoica pune aceeași presiune, e aceeași piesă de teatru pe care am văzut-o de-atâtea ori. Știm cum e, vrea să mute presiunea, nu e nimic nou.

Anunț important al lui Gigi Becali » FCSB a făcut două cereri IMPORTANTE: „Vă rugăm respectuos, vrem să știm”

Vrea să pună presiune pe arbitrul de la CS U Craiova - CFR Cluj. Știți foarte bine care e părerea lor despre arbitrii din România. Noi suntem de acord și cu VAR și cu tot ce vor ei. Dacă vin arbitri de top din primele cinci campionate ale Europei, suntem de acord. Cu ce sunt mai presus cei din Serbia sau Bulgaria decât ai noștri?”, a declarat Bilașco la TV Telekom Sport.

Vezi AICI clasamentul actualizat din play-off și statistici detaliate

Citește și: 

Becali a răbufnit: „Am cerut arbitri străini, altfel n-avem șanse la titlu!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
daniaania
daniaania  •  02 Aprilie 2019, 13:33

Cine ii mai baga in seama pe astea de la fcsb, acelasi scenariu an de an!!!!!!!! Oricum toata ziua sunt in presa, mai ceva ca Fecioara Maria.

jabs
jabs  •  02 Aprilie 2019, 08:39

Bine bai nulitate ca era bun MM cand va facea campioni la Urziceni...papagalule !!!

jabs
jabs  •  02 Aprilie 2019, 08:37
Postat de qwerty007 pe 01 Aprilie 2019, 23:06

De golul echipei cu initiale care nu inseamna nimic ce zici !?? Caz unic in lume demn de cartea recordurilor,o echipa ale caror initiale nu inseamna nimic !!!?? WTF !!!

Lasa ca inseamna a *** !!! In 1907,numai de fotbal nu le ardea romanilor....franari ....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează