FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CS U CRAIOVA

FCSB - CS U CRAIOVA // Grasul e piedica din calea FCSB! Gigi Becali se lovește de omul pe care l-a ofertat în iarnă

Articol de , , - Publicat marti, 26 martie 2019 19:52

FCSB și CS U Craiova se înfruntă în etapa cu numărul 3 din play-off. Accidentarea lui Elvir Koljici la naționala Bosniei îl scoate în calea lui Becali pe Carlos Fortes, atacantul portughez al cărui transfer a picat în urmă cu două luni din cauza unei clauze unice: Gigi îl punea pe cântar pe lusitan.

  • FCSB - CS U Craiova e duminică, de la 20:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look Sport. 

Derby-ul programat duminică va fi hotărâtor măcar pentru una dintre FCSB și Craiova, din moment ce învinsa o să-și consume aproape toate șansele de câștigare a campionatului, și mai e și o ocazie de răzbunare pentru Carlos Fortes.

Atacantul pe care oltenii l-au achiziționat în ianuarie a fost la un pas să semneze un contract cu Becali înainte să devină alb-albastru.

Gigi ajunsese la un acord cu Gaz Metan și semnătura fotbalistului părea o formalitate, ceva ușor de bifat. Doar că agenții l-au sfătuit pe Fortes să refuze transferul la FCSB, din două motive: impresarii nu căpătau niciun comision, iar patronul îl etichetase deja drept „gras”.

Becali impusese și o clauză ciudată, greu de găsit într-o altă colaborare din fotbal:

Semnează cu FCSB și pot să rup contractul dacă nu slăbește. Îl monitorizăm și vedem cum evoluează greutatea lui. Dacă vrea să joace aici, trebuie să accepte condiția!”.

N-a acceptat, a preferat să treacă la Craiova, unde oltenii nu l-au bârfit pentru greutatea lui, deși portughezul a ajuns sub comanda lui Mangia cu multe kilograme în plus. Condiția fizică improprie și statutul de nou-venit l-au împiedicat pe Carlos să se impună ca titular la CSU.

Mai ales că a trebuit să concureze cu Koljici, golgeterul oltenilor cu 13 goluri. Fortes a jucat foarte puțin și n-a izbutit să atragă atenția, dar o să aibă ocazia duminică să justifice investiția pe care au făcut-o alb-albaștrii când l-au achiziționat și să-i arate lui Gigi că e bun, indiferent de cifrele indicate de cântar. 

90.000 €a plătit Craiova ca să-l cumpere pe Fortes de la Gaz Metan. Oltenii trebuie să mai achite 150.000 de euro în vară pentru completarea afacerii

5 goluri a înscris Fortes în 19 partide la Mediaș. El a ajuns la Gaz astă-vară și a impresionat sub comanda lui Teja: puternic, cu execuții surprinzătoare și cu un stil spectaculos, a devenit unul dintre jucătorii cei mai curtați

Vezi și: 

Situație absurdă la FCSB » Raul Rusescu ia PRIME URIAȘE pentru competiții în care nu participă! Ce sume i-a trecut Gigi Becali în contract

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (4)
firaldo
firaldo  •  27 Martie 2019, 17:19

Ferească Dumnezeu ...cum sa publici asa ceva....Doamne Fereste !

cneius
cneius  •  27 Martie 2019, 08:37

"ocazie de răzbunare pentru Carlos Fortes." Razbunare ? Pentru ce ?

andrei.f
andrei.f  •  27 Martie 2019, 07:09

Cu grasalau asta, fcsb are asigurata Victoria !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează