FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Situație absurdă la FCSB » Raul Rusescu ia PRIME URIAȘE pentru competiții în care nu participă! Ce sume i-a trecut Gigi Becali în contract

Sezonul 2012-2013 a fost cel mai bun din cariera lui Rusescu, cu 21 de goluri doar în Liga 1 pentru FCSB
Sezonul 2012-2013 a fost cel mai bun din cariera lui Rusescu, cu 21 de goluri doar în Liga 1 pentru FCSB

Articol de , , - Publicat marti, 26 martie 2019 09:58

Gigi Becali s-a grăbit să anunțe despărțirea de Raul Rusescu. Atacantul e greu de dat afară din cauza condițiilor pe care nu le-ar mai găsi nicăieri: 25.000 de euro salariu lunar și bonusuri pentru titlu și de grupe europene, în condițiile în care el nu mai joacă.

Rusescu nu mai are un meci întreg în campionat din septembrie 2018 și a devenit și mai greu ca el să prindă un loc în echipă, de când a apărut și Hora lângă Gnohere. Astea nu sunt calcule care să-l determine pe Raul să țină neapărat să plece de la FCSB, fiindcă n-ar mai prinde în altă parte contractul pe care i l-a oferit Becali!

Gigi a și anunțat de curând că are de gând să renunțe la Rusescu după sfârșitul acestui sezon. Nu va fi simplu, din moment ce atacantul în vârstă de 30 de ani are un acord cu clubul valabil până pe 30 iunie 2020. Și mai are de încasat bani mulți până atunci!

Datele financiare sunt de topul campionatului, mai ales pentru un fotbalist care doar se antrenează pentru banii pe care îi primește:

  • Salariu lunar: 25.000 de euro
  • Bonus de titlu: 25.000 de euro
  • Primă de calificare în grupele Europa League: 50.000 de euro
  • La calificarea în grupele Champions League, suma e cu mult mai mare: 125.000 de euro. 

Colegii lui luptă cu Craiova și cu CFR pentru titlu, Rusescu așteaptă deznodământul cu sufletul la gură, din moment ce ar încasa 25.000 de euro pentru trofeu. El e mai mult spectator al acestei competiții. Sigur, nu e neapărat vinovat că Teja și Becali nu mai mizează pe prestația sa. 

A apucat să bifeze 3 goluri în 17 partide de când s-a întors la Steaua. De cele mai multe ori a fost trimis pe teren pe parcursul partidelor, nu a intrat ca titular. În 2019 i s-a deteriorat statutul, îl dezavantajează și forma excelentă pe care a avut-o Ioan Hora, un atacant nou-venit.

Iar „Bizonul” era oricum titularul incontestabil în 2018. Lui Raul îi mai rămâne doar să încaseze salariul, dintre cele mai mari din campionat, și bonusurile excepționale, dacă izbutesc coechipierii lui să atingă performanțe la care Rusescu nu-i ajută.

375.000 €mai are de încasat Rusescu doar din salariu până pe 30 iunie 2020, când îi va expira contractul cu FCSB. Dacă echipa obține titlul și acum, și în sezonul viitor, atacantul mai ia 50.000 de euro

14 luniadunase Rusescu fără vreun meci oficial înainte să semneze contractul nou cu FCSB. El se aflase sub contract cu Osmanlispor, doar că turcii din Ankara nu-l mai folosiseră deloc

10 meciuri a bifat Rusescu în naționala României, pentru care a marcat un singur gol, contra Ungariei, în 2014, într-un 1-1 la București

„Caviar” expirat și foarte scump

Rusescu a semnat cu FCSB pe 6 august 2018, când Becali căuta o soluție de backup pentru Gnohere. Patronul avea de gând să-l oferteze pe Paul Batin, vârful ex-Botoșani, Dinamo, Chiajna. Mihai Stoica l-a convins că afacerea cea mai bună ar fi să-l readucă pe Rusescu, care nu mai juca în Turcia. „Rusescu nu e o ciorbă reîncălzită, e caviar!”, a spus MM în momentul în care a anunțat repatrierea atacantului. „M-am convins, nu e caviar, Rusescu mai înseamnă maximum icre de știucă!”, a reacționat Becali după câteva prestații ale lui Raul. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
dakesis
dakesis  •  26 Martie 2019, 15:53

'caviar, icre de stiuca' in sfarsit, ceva pe gustul *** de la Grupul Savuros de Pseudojurnalisti! Cam asta ajungi la echipa lui jijel - ***. Tre' sa fii batut in cap sa te duci la echipa aia... Iei un ban 6 luni si apoi iti compromiti intreaga 'cariera'.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adriann_
adriann_  •  26 Martie 2019, 15:48

Pentru Becali e teapa curata revenirea lui Raul, dar pentru Mimi e afacerea ultimilor ani :))) Caviar curat, multe mii pe luna garantate pentru mimisor loialu' :)))

mosvasile
mosvasile  •  26 Martie 2019, 14:32

Nici o problema!Aplica aceiasi metoda ca la Golofca!Il pune nenorocul pe Rusescu sa se scarpine in nas?Pac o amenda de un 50 de mii!Il pune nenorocul sa se uite urat-vorba vine?Inca o amenda de 50 de mii!Si tot asa!Dar mai curand, cred ca aplica acea prevedere minune, din regulamentul federatiei -introdusa la "sugestia"lui Becali-de alde Justin Stefan-si alti "oameni"de ai lui Becali-cum ca contractul unui jucator poate fi reziliat automat, daca nu joaca cel putin 20% din meciuri!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close