FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

Cum a explicat Toni Petrea cele 3 schimbări de la pauză cu Craiova

Toni Petrea (46 de ani), antrenorul celor de la FCSB, a recunoscut că CS Universitatea Craiova a ratat șansele mai mari în remiza de astăzi, scor 0-0. +12   FOTO
Toni Petrea (46 de ani), antrenorul celor de la FCSB, a recunoscut că CS Universitatea Craiova a ratat șansele mai mari în remiza de astăzi, scor 0-0.

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 aprilie 2021 22:28 / Actualizat duminica, 04 aprilie 2021 23:21

Toni Petrea (46 de ani) a recunoscut că CS Universitatea Craiova a ratat șansele mai mari în remiza de astăzi, scor 0-0. Antrenorul celor de la FCSB dă vina pe oboseală.

„O partidă foarte disputată, așa cum am anticipat, contra unei echipe foarte bune pe contraatac. Au fost câteva situații clare de gol. Ei au avut un plus de prospețime. Cred că am depus un efort considerabil, chiar dacă au fost momente în care nu ne-am sincronizat. Andrei Vlad ne-a salvat într-o situație grea. Chiar și în condițiile astea puteam câștiga pe final. Nu știu dacă era meritat, dar era bine”, a declarat Toni Petrea, la Look Sport+. 

Toni Petrea:, după FCSB - Craiova 0-0: „Am făcut schimbări din cauza oboselii”

„Miron nu a făcut un meci rău, nu sunt nemulțumit de evoluția lui. Schimbările de la pauză le-am făcut pe fondul lipsei de prospețime. Sunt meciuri în care nu reușești să pui în pericol poarta adversă, asta din cauza adversarului. Nu am găsit tot timpul culoarele necesare. 

Pe mine mă preocupă fiecare meci în parte, nu poziția pe care o vom ocupa la finalul sezonului regulat. Într-adevăr, ar fi un plus dacă am termina pe primul loc. E o luptă foarte strânsă, așa cum am preconizat. Cred că și Sepsi, Botoșani, Clinceni vor pune probleme și vor fi surprize. Sunt echipe bune, de valori apropiate”, a concluzionat Petrea.

VIDEO Dumitru Dragomir după FCSB - Craiova, 0-0: „Cred că Becali ia titlul anul ăsta!”

Citește și alte știri despre FCSB - Craiova: 

Florin Tănase, ironii în lanț după remiza cu Craiova: „E un punct bun în deplasare. Le mulțumim celor de la Primăria București”

EXCLUSIV Ofițerii ANAD au ajuns la Giurgiu cu 5 minute înainte de FCSB - Craiova » Se întâmplă ce a cerut Mihai Rotaru

Sorin Cârțu, încrezător înainte de FCSB - Craiova: „Această partidă va fi diferită de toate celelalte” + Schimbarea stadionului l-a deranjat

FCSB - Craiova, prin ochii unui fost antrenor al ambelor echipe: „Acestea sunt avantajele”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
csaba
csaba  •  05 Aprilie 2021, 14:31

La steluța lui becali pentru orice eșec alții sunt de vină, iar de ce și cum se schimbă jucătorii întrebați-l tot pe gigi, că antrenorul e numai marionetă !

dansy
dansy  •  05 Aprilie 2021, 10:25
Postat de tataika pe 05 Aprilie 2021, 05:29

Explica ce legatura este intre prospetime și control?

Daca nu vezi legatura este clar ca nu ai conexiuni intre cei doi neuroni!

zagna
zagna  •  05 Aprilie 2021, 08:43

De ce nu l-ai schimbat pe Morutan care a fost nul in prima repriza ? Aha, ca sa joace in aceiasi nota pana la final... Credeti ca ii faceti bine tolerandu-i aceasta atitudine ? La un moment dat, avea o pozitie cocosata pe teren de il puteai confunda cu un mosneag ratacit pe un teren de fotbal...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează