FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSU CRAIOVA

FCSB - CSU CRAIOVA // Florinel Coman mobilizează vestiarul lui FCSB: „Trebuie să batem Craiova, avem mare nevoie de puncte”

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 martie 2019 11:26

Florinel Coman nu se gândește decât la victorie înaintea derby-ului dintre FCSB și CSU Craiova, de duminică, de la ora 20.30.

  • FCSB și CSU Craiova se vor întâlni duminică, de la 20:30, pe TV DigiSport 1, TV Telekom Sport, Look Sport și liveTEXT pe GSP.RO.

„Sperăm să facem un meci foarte bun și să ne impunem jocul din primul minut. Avem foarte mare nevoie de aceste puncte. Trebuie să facem ce ne-a spus Mister dacă vrem să rămânem în lupta pentru titlu. 

Este un derby, am văzut că și ei au mulți suporteri înfocați. Va fi un meci de luptă din care vrem să ieșim victorioși. Noi vom fi campioni dacă vom câștiga toate meciurile”, a declarat Florinel Coman în cadrul unei conferințe de presă.

FCSB - CS U Craiova, live + statistici AICI 

Jucătorii roș-albaștrilor spun că n-au vorbit între ei despre faptul că oletnii au sesizat FRF în legătură cu meciul dintre FCSB și Astra, scor 0-2. La ora partidei respective, giurgiuvenii erau datori la Gigi Becali 1,7 milioane de euro. (Detalii AICI)

„Sincer, n-am vorbit între noi de memoriul depus de ei. E un derby de play-off și trebuie să câștigăm. Vrem să ne facem suporterii fericiți. Ne dorim să vină cât mai mulți la meci. Datoria noastră este să îi facem fericiți”, a adăugat Coman.

Citește și

FCSB - CSU CRAIOVA // Teja promite victoria cu oltenii » A anunțat revenirea lui Pintilii, dar are și o veste proastă: „Îi avem accidentați pe Bălașa și Stan”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
123921162096789
Mihai Pintili  •  30 Martie 2019, 22:18

Auziți ma aici voi ăștia care criticați pe fcsb,a căzut de multe ori,dar de fiecare dată sa ridicat din nou,mai închideți flencile,nu aveti somn

130394511345001
Daniel Nedelcu  •  30 Martie 2019, 12:55

Wow,....ce de rasiști frustrați pe aici,...dacă gigione nu ar fi atât de orgolios și limitat,...mulți dintre voi ați lătra la lună’

albalbastru72
albalbastru72  •  30 Martie 2019, 12:54

Daca a ajuns Florinel(!) sa mobilizeze un vestiar nu am emotii.Pai mai wkandezule,mai cap sec orice echipa din primele 3 daca bate tot ia titlul.Dar la tine e greu cu matematica,mai usor cu manelele in treling.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează