FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Cum a răspuns Florin Niță când a fost întrebat dacă revine la roș-albaștri

1,6 milioane de euro este cota de piață a lui Florin Niță (stânga), potrivit Transfermarkt
1,6 milioane de euro este cota de piață a lui Florin Niță (stânga), potrivit Transfermarkt

Articol de GSP - Publicat joi, 23 aprilie 2020 07:09

Florin Niță (32 de ani), portarul celor de la Sparta Praga, nu exclude o revenire la FCSB în perioada următoare, echipă care caută un goalkeeper după pierderea lui Cristi Bălgrădean (32), cel care a semnat deja cu rivala CFR Cluj.

Cum l-a speriat Gigi Becali pe Andrei Chindriş » 3 argumente pentru care și-a anunțat agentul că nu semnează acum cu FCSB

Întrebat despre un posibil transfer la vicecampioana României, Niță a lăsat de înțeles că e deschis spre această variantă. „Finalul carierei mele este departe. Acum mă simt ca la vârsta de 25 de ani, dar mult mai experimentat. În viață, nu știi niciodată ce îți poate rezerva viitorul”, a declarat Florin, la TV Digi Sport.

Florin Niță, variantă pentru FCSB

Niță e plătit acum cu 20.000 de euro lunar în Cehia, așa că ar trebui să renunțe la o sumă importantă de bani pentru a se întoarce la FCSB.

Totuși, e puțin probabil ca portarul să primească o ofertă mai bună din partea altui club, iar el este oricum legat de FCSB, fiind cu greu convins în 2018 să plece la Sparta Praga. 

Gigi Becali a forțat mutarea atunci, mizând pe Andrei Vlad, un tânăr pe care Mihai Stoica i-l recomandase drept „Messi al portarilor". Vlad a adunat însă mai multe gafe monumentale decât meciuri bune.

117 meciuria apărat Niță în poarta FCSB-ului, pentru care a evoluat între 2013 și 2018

3 trofeeare Florin Niță la FCSB: 2 campionate și o Cupă a României

VIDEO Scenariul care ar face ca FCSB să se califice în Liga Campionilor, iar CFR Cluj să cadă în Europa League

Citește mai multe știri despre FCSB:

FCSB, mesaj ironic către fanii care strâng bani pentru a prelua Dinamo: „Se desființează după o lună!”

Gigi Becali anunță vremuri grele pentru Dinamo: „Nu o zic cu răutate, dar va falimenta! La fotbal trebuie să conducă doar unul”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
albalbastru72
albalbastru72  •  23 Aprilie 2020, 13:24

Ce timpenie gesepista e asta,nu Nita decide unde vrea sa mearga ca nu e de capul lui,daca jiji in vrea inapoi trebuie sa se inteleaga cu cehii si (mai ales)sa bage mina in buzunar.Cind l-a dat pe o caciula de bani i-a convenit!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează