FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

FCSB, mesaj ironic către fanii care strâng bani pentru a prelua Dinamo: „Se desființează după o lună!”

FCSB nu crede că fanii lui Dinamo pot salva echipa
FCSB nu crede că fanii lui Dinamo pot salva echipa

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 aprilie 2020 21:17

Helmuth Duckadam, președintele de imagine de la FCSB, a vorbit despre marea rivală și nu crede că Dinamo poate fi salvată de fanii care strâng bani.

Dinamo are nevoie 180.000 de euro pentru a lua licența pentru sezonul viitor, sumă pe care fanii aproape au strâns-o, dar Duckadam spune că echipa are nevoie de un investitor.

„Dinamo nu se poate vinde decât la cineva care are bani. Și dacă ia licența, se desființează peste o lună! Ce face Dinamo? Se desființează cu licența luată? Suporterii nu au bani! Ei vor să ajute acolo, dar nu au bani să țină echipa.

Eu nu cred nici în acest fond de investiții din Spania. Dacă ești serios, dai banii, iei echipa și aia e. Ce înseamnă 3 milioane de euro? S-au vândut jucători de la noi pe mai mult. Acum te cramponezi la un leu sau 2 lei?”, a declarat Duckadam la TV Digi Sport.

VIDEO. Klaus Iohannis: „Din 15 mai toată lumea trebuie să poarte mască”

Citește mai multe știri din Liga 1:

Ionuț Negoiță, anunț de ultimă oră! A reluat negocierile cu spaniolii: „Am ajuns la un compromis! Sunt gata să ia clubul până pe 30” + o nouă ofertă pentru club

Gigi Becali anunță vremuri grele pentru Dinamo: „Nu o zic cu răutate, dar va falimenta! La fotbal trebuie să conducă doar unul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
1745flo
1745flo  •  23 Aprilie 2020, 11:43

Dupa molima asta cam toti vor duce lipsa de bani! Inclusiv Becali, domnule Duckadam!

189254898748309
Claude SH  •  23 Aprilie 2020, 05:05
Postat de thelegend. pe 23 Aprilie 2020, 00:11

Mie unu imi convine asa, plus de asta, multe echipe nu vor incepe startu in liga 4 sau liga 3 pentru ca nu au bani ,asa in plus am reveni mai devreme decat se asteapta in liga 1, pentru ca multe cluburi , depind de drepturile TV sau de finantarea de la primarie, iar lucru asta dupa pandemia aceasta cu economia varza sunt sigur ca nu se vor mai aloca bani. In 3 ani maxim suntem inapoi in liga 1 daca vin Spaniolii din liga 3 :)

În Liga a 2-a va fi greu, sunt multe echipe dornice de promovare cu bugete serioase. U Cluj de exemplu, care are doar 20% aportul Primăriei la buget, nu a reușit acest lucru. Și nu are un buget mic, unul demn de Play Off în Liga 1. Mai sunt Argeș, UTA, va veni și Timișoara și Constanta care își doresc prima liga, plus Rapidul. E greu sa parcurgi repede ligile inferioare, decât dacă ai un lot bun

189254898748309
Claude SH  •  23 Aprilie 2020, 04:58
Postat de thelegend. pe 22 Aprilie 2020, 23:42

Pana nu se negociaza exact cu Badea si sa cedeze brandu si culorile,sigla,palmaresu viitorului investitor, nimeni nu se va baga vreodata . De asta zic ca poate falimentu are parti bune, chiar daca o sa dureze ceva ani pana ajungem inapoi in liga 1, dar macar scapam de Badea si de drepturile lui , pentru ca un club in faliment se va intoarce la CS DINAMO , iar Badea va lua ''Ula' in mana, pentru ca pierde din drepturile actuale daca societatea intra in faliment, iar o reluare din liga 4 ar fi un restart al nostru, de la 0, fiind un club curat, fara datorii, cu stadionu disponibil pentru a se face altu si bineinteles marca,culorile,sigla ar fii la liceitatie, atunci ar putea prelua Fondu din Spania clubu , zic bine?

Dar ma întreb atunci, de ce s-au pierdut acești ani, ani în care Dinamo nu a fost în Play Off, ani care erau buni pentru restart? Aveați și stadionul terminat.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează