FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB dă lovitura cu jucătorul adus de Dică: "Va ajunge unul dintre cei mai buni fotbaliști! Se vinde pe bani mulți"

Articol de GSP - Publicat joi, 06 iulie 2017 14:50

Dumitru Dragomir, fostul șef al LPF, l-a lăudat pe atacantul Robert Grecu, 18 ani, jucător adus de la FCSB de la Viitorul, ca împrumut, la insistențele lui Nicolae Dică.

"Eu l-am văzut pe Grecu când era la Piteși, în Liga a 3-a, și a jucat împotriva echipei a doua de la FC Voluntari. Eu eram conducător la Voluntari. Când l-am văzut am zis «Hai să-l luăm repede noi! Va ajunge unul dintre cei mai buni fotbaliști». Nu au trecut 6 luni și au ajuns la Steaua.

Grecu este jucător de mare calitate. Pe el, Becali va lua bani mulți. Are ruperi de ritm excelente și are o capacitate mare de efort", a spus Dumitru Dragomir la TV Sport ro.

"Nici dacă dădeau acatist, steliștii nu puteau avea un antrenor mai bun" Dumitru Dragomir

Citește și: Corespondență din Olanda » Lui Dică i-a ieșit mutarea » Jucătorul pentru care a insistat joacă tot mai bine

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  06 Iulie 2017, 22:05

La modul Becali! da-mi-l mie, mai Hagi,pe 1 milion, ca tu esti prost si nu stii sa iei 10 milioane pe el! :D nu stii tu sa incasezi atati bani! ***` hot dom` Jiji, se mantuuuieeeestteee pe zi ce trece! :D

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

saviola2_8
saviola2_8  •  06 Iulie 2017, 16:36

pai daca e adus imprumut, cum da lovitura?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează