FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB dă lovitura pe piața transferurilor! Belgienii anunță: "Rotariu e în drum spre Steaua! Transferul se face pe 2 milioane"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 noiembrie 2018 19:43

Gigi Becali este tot mai aproape de a-și îndeplini o dorință mai veche: transferul lui Dorin Rotariu.

Presa din Belgia oferă astăzi noutăți despre situația mijlocașului ofensiv de 23 de ani. Belgienii scriu că Rotariu, împrumutat de Club Brugge la AZ Alkmaar, este ca și transferat la roș-albaștri!

"Acum, Rotariu chiar e în drum spre Steaua București. Clubul de top din România negociază cu Club Brugge transferul definitiv. Belgienii vor să obțină două milioane de euro. Negocierile decurg bine. Dacă totul merge conform planului, Rotariu se va muta în țara lui în Ianuarie pentru două milioane de euro", notează voetbal24.be.  

1.500.000 €este cota lui Rotariu, potrivit transfermarkt

Gigi Becali l-a mai dorit pe Rotariu și în vară (Detalii AICI). Rotariu, crescut la Timișoara și consacrat la Dinamo, este la Brugge din ianuarie 2017, când a fost cumpărat pentru 2,2 milioane de euro. În acest sezon, pentru Alkmaar, a jucat 9 meciuri și a marcat un gol.

Rotariu purta tricoul cu numărul 9 la "națională", dar fizicul nu-l recomandă pentru postul de vârf de careu. Fotbalist de picior stâng, destul de rapid, el preferă banda dreaptă a atacului, de unde poate forța pătrunderile în centru. Pe acest post la FCSB sunt Dennis Man și Mihai Roman, iar de-a lungul timpului au mai fost folosiți Teixeira și Fl. Tănase.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (69)
zizu
zizu  •  15 Noiembrie 2018, 09:00

sunteti exact ce a spus d na firea: un ziar de sport,care nu scrie de sport ci arunca doar petarde!ce ar fi daca inainte de a scoate pe piata ceva sa verificati de zece ori stirea si sa dati stiri adevarate?

zecs93
zecs93  •  15 Noiembrie 2018, 02:27
Postat de mariuss72 pe 14 Noiembrie 2018, 20:54

Lasa vrajeala, e scula de jucator, pacat ca se va irosi cu marele antrenor peltic.

ce vrajeala ma ?? Ce scula e Rotariu ?? E poate o cheie franceza si nustiu eu, in ultimu an aduti aminte cum juca, singurii antrenori care l-au facut cat de cat sa joace a fost Rednic putin si Bonetti , atat , in rest a facut figuratie , mai ales in ultimu an , cand a plecat de la Dinamo, eu unu nu-l vreau la Dinamo !!! Mai e impresariat si de femeia MOP !!!

1999711576709538
Daniel Laurentiu Stoica  •  14 Noiembrie 2018, 23:12

Du-te la FCSB sa isi bata Gigi joc de tine

Vezi toate comentariile (69)
Comentează