FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV „Au fost zile crunte, jucătorii cădeau pe capete” » Dezvăluiri în premieră despre focarul de COVID care a pus FCSB pe butuci

Roș-albaștrii au obținut o calificare dramatică în Serbia / Sursă foto: Facebook@FCSB +16   FOTO
Roș-albaștrii au obținut o calificare dramatică în Serbia / Sursă foto: Facebook@FCSB

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 octombrie 2021 10:32 / Actualizat miercuri, 13 octombrie 2021 12:31

FCSB suferă din nou din cauza coronavirusului, iar situația aduce aminte de ce s-a întâmplat în 2020 la clubul lui Becali. Roș-albaștrii au trecut printr-o situație teribilă în precedentul sezon european: înaintea meciului-thriller cu Backa Topola, clubul a avut 18 cazuri de COVID-19 în lot, nu mai puțin de 9 fotbaliști ratând acea partidă.

Invitat în această dimineață la GSP Live, Alex Petre, cel care ocupa funcția de antrenor al portarilor la FCSB în urmă cu un an, a rememorat evenimentele de dinaintea partidei din Serbia. Roș-albaștrii s-au impus atunci la penalty-uri, după 120 de minute încheiate printr-un neverosimil 6-6.

Alex Petre i-a dezvăluit moderatorului Costin Ștucan ce s-a întâmplat înaintea meciului pe care FCSB a fost la un pas să-l piardă la masa verde din cauza numeroaselor absențe din lot. 

Alex Petre: „Cădeau pe capete. Ne gândeam: «Cine mai pică mâine?»”

„Au fost zile crunte! A fost o situație ciudată. Cred că a fost primul focar al unei echipe din Liga 1. Nu știu dacă a scăpat cineva din lot atunci. Cădeau pe capete. Ne gândeam: «Cine mai pică mâine?» Am fost sunat de directorul academiei: «Mâine trebuie să mergi la echipa mare». 

În următoarea zi, am mers la antrenament. L-am întrebat pe Pintilii de ce suntem doar noi doi în vestiar. Mi-a răspuns: «Doar noi doi am mai rămas din staff». Asta se întâmpla chiar înainte de plecarea în Serbia. Am încercat să ne descurcăm”, a povestit Alex Petre, la GSP Live. 

+12 FOTO

Alex Petre: „Doar recepționera mai era în hotel”

„În Serbia, la hotel, la micul dejun, Iulian Cristea cerea o pastilă de cap, îl durea capul. Din ce am înțeles, Tănase, Cristea și Olaru au aveau simptome atunci, nu dormiseră cu o seară înainte. Tănase a spus că a avut o stare febrilă, dar că i-a trecut. 

Am primit mesaj apoi: «Nimeni nu iese din camere! Protejați-vă!». Toată lumea fugise din hotel. Era un hotel mare, dar toată lumea a plecat de acolo, doar recepționera a mai rămas, care se îmbrăcase în combinezon. Poliția era acolo, ne escorta peste tot. (...) 

Apoi, Andrei Vlad, Oaidă și alți jucători au fost depistați pozitiv. Înainte, fuseseră depistați Cristea, Tănase și Olaru. Apoi am aflat că au mai picat cinci. Începusem să ne numărăm dimineața. Stăteam și glumam: «Măcar să fim 13 să jucăm»”, a declarat Alex Petre, la GSP Live.

Citește și alte știri despre FCSB:

EXCLUSIV „E viitorul portar al naționalei!” » Omul care a lucrat cu Andrei Vlad la FCSB dezvăluie: „Nu are nevoie de psiholog”

EXCLUSIV „Achiziție” de urgență la FCSB, după apariția cazurilor de COVID + cine va sta pe bancă la meciul cu Mioveni: își asumă amenda!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (27)
prapadlafcsb
prapadlafcsb  •  13 Octombrie 2021, 19:14
Postat de catalynn pe 13 Octombrie 2021, 18:37

Dacă ești “vaccinist” crezi ca ești și destept, sau cum!? :-)))

***. inclusiv medicii... profesorii universitari...el s a “vaccinat” (*** și crede ca e deștept...nu știe in schimb unde sa meargă sa și ridice diploma

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catalynn
catalynn  •  13 Octombrie 2021, 18:37
Postat de csa.regal.tribune.goale pe 13 Octombrie 2021, 17:19

Legatura intre antivaccinisti si prostanaci este Catalinn. Becali este oier, nu sunt prea multe pretentii dar Catalinn a terminat ***

Dacă ești “vaccinist” crezi ca ești și destept, sau cum!? :-)))

duster4
duster4  •  13 Octombrie 2021, 18:22
Postat de prapadlafcsb pe 13 Octombrie 2021, 18:13

Efort ca ce?... ca le dau oxigen oamenilor... și asta nu tuturor?... mai au puțin și bagă la actul medical mâncarea ce li se servește la pat... ba... oxigenul nu e tratament

Ba da prost esti.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează