FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO 3-3

FCSB - DINAMO 3-3 // Jandarmeria Română a anunțat sancțiunile dictate după derby » Ce amendă a primit FCSB

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 30 iulie 2018 00:05

FCSB - DINAMO 3-3 // Fanii s-au dat în spectacol la primul derby din 2018, încheiat la egalitate între FCSB și Dinamo, scor 3-3. Jandarmeria Română a anunțat sancțiunile dictate în urma incidentelor.

Fanii dinamoviști au introdus pe Arena Națională obiecte pirotehnice care au dus la întreruperea partidei pentru câteva momente. FCSB, în calitate de club organizator al paridei, a primit o amendă de 3.000 de lei. Nici firma de pază nu a scăpat nepedepsită.

Comunicatul oficial al Jandarmeriei Române

  • Cinci persoane care au folosit materiale pirotehnice au fost identificate până în prezent și le-au fost întocmite actele de sesizare a organelor de cercetare penală pentru infracțiunea de deținere și utilizare a obiectelor pirotehnice.
  • Au fost sesizate organele competente cu privire la săvârșirea unei fapte de ultraj, de către un bărbat în vârstă de 36 de ani care a lovit un jandarm.
  • Au fost aplicate sancțiuni contraventionale în valoare totală de 4000 de lei iar împotriva a doua persoane a fost luată măsura de interzicere a accesului la competiții sportive pe o perioadă de 6 luni și 1 an.
  • Pentru nerespectarea obligațiilor ce le revin conform legii în ceea ce privește controlul persoanelor la intrarea în stadion și interzicerea accesului cu obiecte pirotehnice organizatorul a fost sancționat cu amendă în valoare de 3000 de lei iar doi agenți ai societății de securitate cu suma de 100 de lei fiecare", se arată în comunicatul Jandarmeriei Române.

Vezi și: Memorabil! Egal cu 6 goluri între FCSB și Dinamo, în cel mai spectaculos derby al ultimilor 10 ani!

PROGRAMUL ETAPEI A DOUA:

Botoșani - Hermannstadt 2-0 Vezi cronica AICI!
Dunărea Călărași - CFR Cluj 0-0 Vezi cronica AICI!
Poli Iași - Astra Giurgiu 1-1 Vezi cronica AICI!
Sepsi - U Craiova 1-0 Vezi cronica AICI!
FCSB - Dinamo 3-3 Vezi cronica AICI!
Luni 18:00 Voluntari - Gaz Metan
Luni 21:00 Chiajna - Viitorul

CLASAMENT   LIGA 1

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
manutd.steaua
manutd.steaua  •  30 Iulie 2018, 13:38
Postat de dinamo_fan pe 30 Iulie 2018, 02:49

la cat material pirotehnic a fost bagat de dinamovisti...puteau sa lasa si fara jandarmi. la un moment dat perdeaua de fum era asa de groasa ca nu vedeam la 3 scaune in fatza.

E bina ca unii fac paguba si altii platesc amenzi!Dinamo cat a.luat?

dinamo_fan
dinamo_fan  •  30 Iulie 2018, 02:49

la cat material pirotehnic a fost bagat de dinamovisti...puteau sa lasa si fara jandarmi. la un moment dat perdeaua de fum era asa de groasa ca nu vedeam la 3 scaune in fatza.

qwerty007
qwerty007  •  30 Iulie 2018, 00:45

" FCSB, în calitate de club organizator al paridei, a primit o amendă de 3.000 de lei. " Corecteazzzzza !!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează